EISA 2015-2016

Sony osvojio šest EISA priznanja za svoje proizvode

21.08.2015 u 07:19

Bionic
Reading

Sony se može pohvaliti kako su pokupili čak šest priznanja Europan Imaging and Sound Associationa, najveće multimedijske organizacije u Europi. Među nagrađenim proizvodima su se tako našli kompaktni fotoaparat Sony A7 II, ali i pametni telefon Xperia Z3+

Sony je osvojio priznanja za čak dva fotoaparata. Jedno od priznanja je za najbolji europski profesionalni sustav kompaktnih fotoaparata, gdje je bez iznenađenja Sony A7 II osvojio srca mnogih. Bilo da je riječ o kvaliteti izrade kućišta ili mogućnostima 24-megapikselnog FF senzora (što uključuje i stabilizaciju slike u pet osi), Sonyjev uređaj se pokazao pobjednikom.

Drugi fotoaparat, model Cyber-shot DSC-XH90/V ugrabio je nagradu za najbolji europski kompaktni fotoaparat za putovanja, posebno zahvaljujući Zeiss Vario-Sonnar 24-720mm (35mm ekv.) optici, ali i ugrađenim GPS-om, Wi-Fi i NFC povezivosti u paketu koji stane u džep. Vrijedi spomenuti da je i za najbolji europski sustav kompaktnih leća Sony pokupio nagradu za Sony FE 90mm F/2.8 Macro G OSS optiku.


Van svijeta fotoaparata, svakako vrijedi spomenuti pametni telefon Xperia Z3+, koji je dobio priznanje za najbolji europski multimedijalni pametni telefon.

Najboljim europskim Soundbaseom proglašen je Sony HT-XT3, koji se diči mrežnim mogućnostima te tankim elegantnim kućištem koje može primiti zaslone do 50kg i dijagonale do 65 inča.

U svijetu multimedije nagradu je dobio i Sony KD-65X9005C televizor, kao najbolji europski dizajnerski TV uređaj. 'Dizajn nije jedina jaka točka ovoga seta - 4K Ultra HD zaslon zajedno sa Sonyjevim jedinstvenim Triluminos Display tehnologijom pruža bojom bogate, oštre slike koje su jednako impresivne, dok Android TV prikuplja sve značajke i mogućnosti seta u jedan sofisticirani zaslon', stoji u priopćenju.