GENIUS NUDI

Slušalice s 'tetovažom' za uredske ratnike

18.08.2014 u 06:31

Bionic
Reading

Novi model u seriji uredskih slušalica s mikrofonom dolazi pod imenom Genius HS-400A, a namijenjen je svima čiji se dnevni posao sastoji od velikog broja razgovora putem Skypea, telefona ili nekog drugog komunikacijskog kanala

Unutrašnjost slušalica podstavljena je umjetnom kožom kako bi se omogućilo udobno držanje na glavi čak i tijekom višesatnog korištenja. Osim toga, služi i izoliranju zvukova iz okoline.

Mikrofon je smješten na lijevoj strani i može se rotirati, kako bi se njegov položaj prilagodio svakom korisniku i omogućio jasne i razgovjetne razgovore bez podizanja glasa. Duljina trake koja spaja slušalice je također podesiva, kao i položaj samih slušalica.


Slušalice s vanjske strane karakterizira 'tetovaža“' bijele boje te zeleni ili plavi detalji.

Kabel duljine 1,8 metara, na kojemu se nalazi i kontrola glasnoće, omogućuje spajanje na priključak za slušalice i na računala koja nisu smještena neposredno uz korisnike. Zvučnički driveri promjera su 40 milimetara s osjetljivošću od 102 dB. Pored računala, možete ih priključiti i na niz drugih uređaja, od pametnih telefona i tableta do MP3 playera.

Genius HS-400A može se nabaviti po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 149 kuna.