STIŽE NOV NASTAVAK

Sljedeća igra tvoraca Elden Ringa dugo je iščekivani Armored Core VI

09.12.2022 u 14:47

Bionic
Reading

Armored Core VI: Fires of Rubicon izaći će tijekom 2023. godine, a bavit će se, kao i svi dosadašnji nastavci, bobom masivnih robota

FromSoftware je u veljači izdao Elden Ring, a u najnovijem videu objavljenom tijekom The Game Awardsa, poznati proizvođač predstavio je sljedeći veliki projekt: Armored Core VI: Fires of Rubicon kojeg će izdati tijekom 2023.

Izvor: Društvene mreže / Autor: FromSoftware

Nažalost, jako je teško točno odrediti što će nas dočekati s obzirom na ezoteričnu prirodu foršpana koji je više-manje kolaž kataklizmičkih eksplozija i cool robota s cool oružjima. Jedna stvar koju foršpan jako dobro radi je stvaranje mračne atmosfere koja će se, nadamo se, prenijeti u konačnu igru. Armored Core VI izaći će za PS5, PS4, Xbox Series X i S, Xbox One i PC putem Steama.

Ako ste fan serijala Armored Core, onda vam ova najava vjerojatno znači jako puno. Armored Core izašao je prije više od 10 godina u 2012. FromSoftware se u međuvremenu profilirao izbacivši uspješne igre iz serijala Dark Souls, a tu su bili i Bloodborne te naravno - Elden Ring.