BIZARNA TRAGEDIJA

Skočio za mobitelom u ledenu rijeku i preminuo

14.01.2014 u 22:41

Bionic
Reading

Dvadesetšestogodišnji mladić iz Minessote umro je nakon što je pao u rijeku Chicago. Kako se to dogodilo? Pa, ispao mu je mobitel, a on ga je pokušao dohvatiti

Tragedija nije završila na tome. Jedna je ženska osoba nestala i smatra se mrtvom, a jedan muškarac hospitaliziran nakon što su oboje skočili u vodu pokušavajući ga spasiti, javlja CBS.

Policija je objavila kako je 26-godišnji muškarac ispustio mobitel na šetalištu uz rijeku Chicago nedugo nakon ponoći. Pokušao ga je dohvatiti, ali nije uspio, već je upao u ledenu vodu. Dvoje njegovih prijatelja skočili su u rijeku za njim.

Svjedoci su pozvali hitnu pomoć nakon što su čuli pozive u pomoć. Prema njihovu iskazu, muškarac koji je dozivao u pomoć rekao im je kako se drži za svog prijatelja te kako mu je djevojka negdje ispod površine, ali nije ju mogao naći.

Policija i vatrogasci uspjeli su pronaći i izvući dvojicu muškaraca te ih odvesti u bolnicu. Dvadesetšestogodišnjak kasnije je preminuo, a njegov 23-godišnji prijatelj u kritičnom je stanju. Potraga za 21-godišnjom djevojkom bit će nastavljena, no smatra se malo vjerojatno da je mogla preživjeti dugo u zaleđenoj rijeci.