MOBILNI NOVITETI

Samsungov Galaxy Note Lite uhvaćen u divljini - jesu li ovo zbilja prve prave slike džepu prihvatljivog Androida?

03.01.2020 u 11:59

Bionic
Reading

Na sreću svih znatiželjnika, čini nam se da će na CES-u 2020 ovaj uređaj imati svoju premijeru.

Samsungov nadolazeći Galaxy Note 10 Lite već dulje vrijeme kruži internetom, makar ga korejski proizvođač još nije službeno najavio. Najnovije informacije koje stižu s TechTalkTV-a na Twitteru glasine su približile stvarnosti ranim pogledom na pravi pravcati uređaj, piše 9to5Google.

S obzirom na nekoliko prilično službenih rendera uređaja koji su već dostupni na globalnoj mreži, nove slike ne predstavljaju neki dramatični novitet za kojeg već ne znamo - poput modula za kameru s tri objektiva.

Slike dostupne na Twitteru također daju malo bolji uvid u ravni LCD panel koji će Samsung koristiti u slučaju Notea 10 Lite, novitet koji će olakšati korištenje svima koji su hrpu puta slučajno aktivirali zakrivljeni ekran 'standardnog' Galaxyja.

Kao što je slučaj sa Appleovim iPhoneom XR i iPhoneom 11, Note 10 Lite će LCD ekran koristiti kako bi smanjio ukupnu cijenu uređaja.

Tajnoviti minimalist iz Koreje

Unatoč objavljenim slikama smartfona i dalje ne znamo baš puno o Note 10 Lite - ključne detalje poput tehničkih specifikacija ili cijene. Na sreću svih znatiželjnika, čini nam se da će na CES-u 2020 ovaj uređaj imati svoju premijeru. Već tradicionalni tehno sajam, podsjećamo, počinje idućeg tjedna u Las Vegasu.