TELEVIZORI

Samsung u Hrvatskoj predstavio neobični rotirajući QLED televizor The Sero

18.08.2020 u 15:45

Bionic
Reading

Korejski proizvođač je službeno započeo prodaju najnovijeg predstavnika Lifestyle linije proizvoda, The Sero - neobični QLED televizor kojeg je moguće gledati u položenom i uspravnom položaju

Samsung je najavio početak prodaje novih modela iz Lifestyle linije televizora za 2020. godinu - modela The Sero. Ovisno o potrebi sadržaja koji se pregledava, novi je televizor moguće postaviti vertikalno ili horizontalno.

The Sero se može spojiti s mobilnim telefonima, a koristi ekran sa QLED Quantum Dot tehnologijom koja može upscaleati video sadržaje do 4K rezolucije.

Novi TV iz Samsunga dolazi i sa Portrait modeom koje može biti aktivan i kada korisnik ne gleda televiziju, Clock opcijom koja prikazuje točno vrijeme i Poster opcijom za prikaz raznih slika i crteža.

My Photo opcija nudi projekciju slika sa smartfona na TV, dok Sound Wall opcija aktivira glazbeni player s vizualnim animacijama koje prate ritam. TV dolazi i sa Cinemagraph kategorijom koja na zaslonu prikazuje sadržaj koji se korigira slično poput Desktop Screen Saver animacija na računalima.

The Sero dolazi s ugrađenim zvučnicima u sustavu 4.1 snage 60W. Preporučena maloprodajna cijena za The Sero iznosi 10.599 kuna, a više informacija o uređaju nalazi se na Samsungovoj službenoj stranici.