TAB TAXI

Samsung šokirao stanovnike New Yorka

04.07.2014 u 12:38

Bionic
Reading

Južnokorejski div Samsung čini sve kako bi promovirao svoje najnovije pripadnike obitelji GALAXY, a posljednji potez uključuje prilično neobičnu vožnju korisnika taksija u New Yorku

Samsung je u lipnju tržištu ponudio svoju najnoviju verziju tablet računala pod okriljem brenda GALAXY Tab. Samsung GALAXY Tab S je najtanja i najlakša serija Samsungovih tablet računala do sada, a ističe se Super AMOLED zaslonom i izvanrednim performansama, uz bogat raspon vrhunskog dodatnog sadržaja za odlično iskustvo zabave. GALAXY Tab S opremljen je poboljšanim značajkama produktivnosti za jednostavno obavljanje istovremenih operacija, a sve je elegantno smješteno u visoko stiliziranom i praktičnom dizajnu.

Super AMOLED zaslon WQXGA razlučivosti (2560x1600 točaka), s omjerom stranica 16:10, pruža više od 90 posto Adobe RGB pokrivenosti boja. Uz to nudi izuzetan omjer kontrasta od 100.000:1, što jamči dublji i vjerniji prikaz slike, tako da crne boje čini još tamnijima, a bijele tonove svjetlijima.

Više detalja o Samsungovom tablet računalu GALAXY Tab S možete naći preko ovog linka

Kompanija je na prilično zanimljiv način odlučila promovirati svoj najnoviji uređaj u New Yorku. U prilogu ćete vidjeti kako je Samsung šokirao korisnike prigodno nazvanog Tab Taxija.

Samsung šokirao stanovnike New Yorka