MOBILE WORLD CONGRESS 2017

Samsung Galaxy S7 edge najbolji je smartphone 2016.

28.02.2017 u 16:31

Bionic
Reading

Možda nisu predstavili svoju novu mobilnu perjanicu na Mobile World Congressu, ali to kao da nije bilo ni potrebno za svjetla pozornice - Samsungov Galaxy S7 edge organizacija GSMA u Barceloni je proglasila najboljim pametnim telefonom 2016. godine

'Počašćeni smo time što je Galaxy S7 edge priznat kao uređaj koji donosi našu stručnost u dizajnu i inovacijama', rekao je Junho Park, potpredsjednik odjela Global Product Strategy, Mobile Communications u Samsungu. 'Nagrada je dokaz naše stalne težnje prema izvrsnosti, a nastavit ćemo probijati granice očekivanja potrošača kroz revolucionarne mobilne tehnologije.'

Vjeruje se kako je upravo Galaxy S7 edge igrao bitnu ulogu pri održavanju Samsunga u pozitivnim vodama, nakon problema s baterijama sad otkazanog uređaja Note7. Mnogi vlasnici tog phableta odlučili su se na prelazak upravo na model S7 edge, koji je i dalje donosio dovoljno veliki zaslon zakrivljenih rubova, istu kombinaciju procesora i radne memorije te općenito vrhunsko korisničko iskustvo.

Usprkos ovom priznanju za prošlogodišnji uređaj, južnokorejski div ove godine odlučio je zaobići Mobile World Congress za predstavljanje svoje nove perjanice Galaxy S8. U Samsungu su obećali još više podignuti kontrolu proizvodnje kako bi osigurali dosad neviđenu razinu kvalitete - i kako se ne bi ponovio fijasko s Noteom7. Upravo zbog ovoga analitičari vjeruju kako je došlo do 'kašnjenja' s prezentiranjem uređaja.

S tim rečenim, Galaxy S8 trebao bi biti sve što su potrošači poželjeli - pa i više od toga, ako je za vjerovati svim dosadašnjim glasinama.

Samsung