VIRTUALNE TIPKICE

Upaljeni Samsung Galaxy S8 izgleda fenomenalno

23.02.2017 u 14:25

Bionic
Reading

Galaxy S8 po svoj prilici izgleda još atraktivnije nego u dosadašnjim računalnim prikazima iz glasina. Fotografije prvog upaljenog modela Galaxy S8 pojavile su se zahvaljujući kineskom proizvođaču zaštitnih folija, a otkrivaju vrlo tanke rubove i novi dizajnerski jezik koji je Samsung odlučio koristiti za mobilnu perjanicu

Nakon niza glasina do sada, teško je očekivati da će Samsung imati neko drastičnije iznenađenje kada u sljedećih mjesec-dva otkrije svoju mobilnu perjanicu Galaxy S8. Ova perjanica bi mogla biti sve što su potrošači željeli od takvog uređaja, iako će cijena biti prilično opaka.

Ne računa li se Samsungov Galaxy Nexus nastao u suradnji s Googleom, Galaxy S8 bit će prvi uređaj južnokorejskog diva koji će koristiti virtualne tipke na zaslonu. Minimalistički stil će pratiti i dizajn tih tipki, koji je pored ove fotografije upaljenog uređaja otkrila stranica Android Police:

Fotografija upaljenog uređaja pored tipki otkriva i zaobljene rubove zaslona, koji su skladu s ostatkom dizajna. Gornji dio okvira sadrži niz senzora, od kojih je dio prednja kamerica i sustav za prepoznavanje lica korisnika.

Via Phandroid