TONEFONE

S ovim dodatkom za iPhone nabildat ćete mišiće

23.03.2014 u 08:48

Bionic
Reading

Dok iPhone koristite za tjelovježbu vjerojatno...ne, ne koristite uređaj za tjelovježbu već aplikacije, što ne znači da ne biste mogli iskoristiti i ovaj pametni telefon. Upravo to želi brand DesirableBody, s kućištima za iPhone 5/5s koja su istovremeno i - utezi

Dok su iPhone uređaji iz generacije u generaciju sve tanji i lakši, DesirableBody smatra kako bi trebali koristiti mnogo teže telefone za opće zdravlje. Dodatkom nazvanim ToneFone iPhone se pretvara u uteg mase jedan ili jedan i pol kilogram, a mislilo se i na dizajn.


Tako je ToneFone dostupan u bijeloj boji, što je zapravo gumirani zaštitni sloj koji je omotan oko čelika. U gronju stranu utega se umetne iPhone i...pa trening može početi.

'Ono po čem je ToneFone poseban jest što se time pruža mogućnost treninga gdje god se nalazili. Mislim da je ta sloboda ono što je tajna iza uspjeha ToneFonea', navodi Matt Morgan iz DesirableBody.

Utezi su prvi put otkriveni početkom mjeseca u svega 50 komada kao dio pokusa, a rasprodani su unutar tri dana po cijenama od 22,90 i 25,40 britanskih funti (otprilike 210 i 233 kune). Zbog toga kompanija prima predbilježbe za sljedeću seriju koja će biti isporučena početkom travnja.

ToneFone je dostupan samo u bijeloj boji, iako u kompaniji navode da će slušati želje korisnika.