JOŠ SAMO JEDAN DAN

Prijavite se na natječaj za Fotosofia 9 Fashion Team

27.05.2014 u 11:35

Bionic
Reading

Natječajem za fotomodele, make-up artiste, stiliste, frizere i modne dizajnere bit će oformljen modni tim s kojim će seminaristi Fotosofije realizirati modni photo session.

Fotoseminar Fotosofia i ove će godine, već peti put po redu, pružiti priliku onima koji se bave modnim zanimanjima vezanima uz fotografiju da na jednodnevnom photosessionu u sklopu seminara besplatno nadograde znanje i iskustvo, dopune svoje bookove fotografijama različitih fotografa, povežu se s dosadašnjim seminaristima te se uključe u cjelogodišnje Fotosofia aktivnosti.

Petnaest fotografa, polaznika seminara pod stručnim vodstvom Damira Hoyke, realizirat će modni photosession snimajući dvije djevojke i dva mladića, koji će biti odabrani na castingu31. svibnja 2014.

Natječajem će bit odabrani i make-up artisti, stilisti, frizeri i modni dizajneri koji će dobiti priliku prisustvovati photo sessionu kao izvođači, promatrači ili asistenti profesionalaca u navedenim zanimanjima.

Predviđeni datum photosessiona u Termama Tuhelj je 26. lipanj 2014., a svi odabrani imat će snimanja s nekoliko fotografa od kojih će dobiti po tri besplatne fotografije za svoj book ili slične privatne potrebe.

Prijavljeni na natječaje ne moraju biti profesionalci u dotičnim zanimanjima.

'Modelima se nakon snimanja na Fotosofiji otvaraju mogućnosti za nove poslove, a zahvaljujući medijma koji prate naš projekt neki od njih su dobili priliku raditi i velike modne kampanje,' rekao je Hoyka posebno naglasivši sinergijski učinak takvih snimanja: Facebook nakon Fotosofije vrvi kvalitetnim fotografijama nastalih suradnjom modnog tima oformljenog na seminaru, a neki kasnije uspješno surađuju i na plaćenim modnim projektima.

I u ovoj sezoni projekta Fotomodel, Hoyki će u odabiru ekipe za modni photosession pomoći netko od poznatih prijatelja Fotosofije. Dosadašnji počasni članovi FOTOmodel žirija bili su Rene Bitorajac, Mila Elegović, Tomislav Jelinčić, Vedran Mlikota, Natko Zrnčić Dim, Zuhra, Barbara Nola i Goran Grgić.

Natječaj je otvoren do 28. svibnja 2014. u ponoć, a kako se prijaviti možete pročitati na www.fotosofia.info