NAGRADNA IGRA

Pravila nagradne igre 'Proljetna Samsung tražilica'

04.04.2018 u 08:08

Bionic
Reading

Nagradna igra Proljetna Samsung tražilica trajat će od 4. do 24. travnja, a ovdje su pravila koja uređuju način njenog provođenja

Na temelju čl. 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09), Hrvatski Telekom d.d., Roberta Frangeša Mihanovića 9, 10 000 Zagreb, OIB: 81793146560, MB: 1414887 (u daljnjem u tekstu: Priređivač) utvrđuje sljedeće:

Članak 1.

Priređivač organizira nagradnu igru pod nazivom 'Proljetna SAMSUNG tražilica' (u daljnjem tekstu: Igra), koja će trajati od 4.4.2018. u 8:00 sati, a traje do 24.4.2018. 23:59 sata, te ovim Pravilima nagradne igre (u daljnjem u tekstu: Pravila) uređuje način njenog provođenja.

Obavijest o nagradnoj igri nalazit će se na službenoj Internet stranici Hrvatskog Telekoma (www.hrvatskitelekom.hr).

Izvlačenje dobitnika odvijat će se u tri kruga izvlačenja, 1. krug: 4.4. – 10.4. – izvlačenje nagrada 11.4.; 2. krug: 11.4.-17.4. – izvlačenje nagrada 18.4.; 3. krug: 18.4.-24.4. – izvlačenje nagrada 25.4.

U svakom krugu izvlači se 7 glavnih nagrada i 23 utješne nagrade, te ćemo sukladno tome dodijeliti ukupno 90 nagrada – svakom korisniku po jedna nagrada.

Ovim Pravilima uređuju se uvjeti pod kojima se priređuje Igra.

Članak 2.

Svrha nagradne igre je ostvarivanje promidžbenih učinaka za Hrvatski Telekom d.d.

Potrebno je da sudionik Igre putem SMS poruke pošalje podatke na broj: 60006 u sljedećem obliku: S9, KOD, SLOVO TOČNOG ODGOVORA, IME, PREZIME, ADRESA, GRAD (npr. S9, 18159, A, Ivo, Ivanović, Jure Juriča 14b, Splitograd)

Cijena poruke je 2,40 HRK (PDV uključen u cijenu).

SMS destinacija na koju se šalju poruke i cijena slanja poruke bit će naznačene u svim promotivnim materijalima Hrvatskog Telekoma i na službenoj Internet stranici Hrvatskog Telekoma (www.hrvatskitelekom.hr).

Svaki sudionik Igre može sudjelovati sa neograničenim brojem poslanih SMS poruka, no može osvojiti samo jednu nagradu u svakom kolu izvlačenja.

Sudionik podatak o kodu kao i pitanja dobiva na stranicama www.hrvatskitelekom.hr, www.tportal.hr, te u dućanima Hrvatskog telekoma i T-Partnerima.

Mehanika izvlačenja dobitnika je sljedeća:

  • U izvlačenju sudjelovati će samo zaprimljene SMS poruke napisane u ispravnom obliku ovog članka stavak 2, te sa ispravnim kodom i točnim odgovorom na pitanje u tom krugu Igre
  • Izvlačenje dobitnika ide mehanikom slučajnog odabira i odvijati će se pred članovima komisije za svaki krug posebno
  • U svakom pojedinom krugu izvlačimo prvo utješne nagrade redoslijedom od 8.do 30. nagrade, te kad se izvuku sve utješne, izvlačimo glavne nagrade redoslijedom od 1. do 7. nagrade.

Članak 3.

Ovim Pravilima osigurava se ravnopravnost svih sudionika i jednaka mogućnost za dobitak nakon ispunjavanja uvjeta propisanih ovim Pravilima.

Sudionici prihvaćaju ova Pravila prijavom u Igru, na način utvrđen ovim Pravilima.

Članak 4.

Igra ima sljedeći nagradni fond, koji uključuje tri kruga, te je za svaki pojedini krug osigurano 30 nagrada kako je niže prikazano:

  • 1.-7. nagrada - Samsung Galaxy S9 black
  • 8.-12. nagrada - Samsung Gear IconX Black
  • 13.- 23. nagrada - Samsung Galaxy VR
  • 24.-30. nagrada - SanDisk MicroSD 32Gb Ultra + SD Adapter

Ukupna vrijednost nagradnog fonda Igre iznosi 162.437,51 Kn s PDV-om.

Nagradu nije moguće zamijeniti za novac. Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 5.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koji prihvaćaju ova Pravila i koja za vrijeme trajanja Igre pošalju tražene podatke na SMS destinaciju (u daljnjem tekstu: Sudionici).

Radnici i članovi obitelji Priređivača ne mogu sudjelovati u Igri i osvojiti nagradu.

Priređivač će po izvlačenju dobitnika iz Baze Sudionika taj broj kontaktirati u svrhu obavještavanja Sudionika o dobitku, i dobivanja privole za obradu njegovih/njezinih osobnih podataka te adrese stanovanja, u svrhu daljnje provedbe Igre. Dobitnik pristankom na preuzimanje nagrade ujedno daje i privolu za objavu njegovih/njezinih podataka (uključivo audio i/ili videozapis (npr. fotografija dobitnika nagrade) na internetskoj stranici www.hrvatskitelekom.hr, www.tportal.hr, te na Facebook profilima HT-a te uporabu u promidžbene svrhe u vezi s Igrom, ako je to potrebno, bez obveze davanja dodatne suglasnosti i bilo kakve naknade za to.

Navedeni podaci mogu biti upotrijebljeni za direktni marketing, odnosno kontakt od strane priređivača.

Članak 6.

Izvlačenje dobitnika održati će se u prostorijama Priređivača, na adresi: R. F. Mihanovića 9, Zagreb, a odvijat će se u tri kruga izvlačenja, 1. krug: 4.4. – 10.4. – izvlačenje nagrada 11.4.; 2. krug: 11.4.-17.4. – izvlačenje nagrada 18.4.; 3. krug: 18.4.-24.4. – izvlačenje nagrada 25.4.

Izvlačenje dobitnika vršit će se slučajnim odabirom iz Baze svih Sudionika koji su ispunili uvjete za sudjelovanje u Igri definirane člankom 2.i člankom 5. ovih Pravila.

Izvlačenju će biti nazočna komisija od tri člana sastavljena od radnika Priređivača, koji će nadgledati ispravnost izvlačenja dobitnika te će sastaviti zapisnik o provedenom izvlačenju.

Ako se u Igru ne uključi niti jedan Sudionik, Priređivač će Igru prekinuti.

Članak 7.

Ime Dobitnika nagrade bit će objavljeno na internetskim stranicama Hrvatskog Telekoma (www.hrvatskitelekom.hr).

Dobitnici glavnih i utješnih nagrada će u roku od 24 sata od dana izvlačenja, telefonskim putem biti obaviješteni o dobitku.

Dobivena nagrada se ne može zamijeniti za novac ili za neku drugu nagradu i ne može se ustupiti trećima.

Dobitnici nagrada, nagradu trebaju preuzeti u roku od 30 (trideset) dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnik nagradu ne preuzme u navedenom roku, Priređivač će njega/nju u daljnjem roku od 8 dana ponovo obavijestiti o dobitku i odrediti naknadni rok za preuzimanje nagrada koji neće biti duži od 15 dana te koji predstavlja krajnji rok za preuzimanje nagrada.

Dobitnici, nagrade mogu osobno preuzeti u najbližem T-Centru, odnosno sukladno usmenom dogovoru. Kod primitka nagrade Dobitnik je dužan potpisati primopredajni dokument. Kod preuzimanja nagrade, dobitnik je dužan potvrditi svoj identitet svojom osobnom iskaznicom istovjetnim podatcima kao u SMS-u.

Preuzimanjem nagrade, odnosno istekom rokova za preuzimanje nagrade, prestaju sve obveze i odgovornosti Priređivača prema dobitniku nagrade.

Članak 8.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 9.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem web stranice.

Članak 10.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila. Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih da suglasnost i nakon što uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma suglasnosti budu javno objavljena.

Članak 11.

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.