postizanje poduzetničkog duha

Povodom Future Tense powered by Lürssen konferencije, dijelimo knjigu govornika Felipea Gomeza 'Attitude-E'

10.05.2024 u 18:24

Bionic
Reading

Zagreb će 15. svibnja postati centar inovativnih koncepata i rasprava koje oblikuju budućnost poslovanja

Što povezuje glazbu i liderstvo? Što znači biti čovjek u svijetu pametnih strojeva? Kako danskim pristupom izgraditi povjerenje i empatiju u organizacijama? Kako održivi trendovi mijenjaju poslovno okruženje? Samo su neke od tema koje će šest globalno relevantnih mislilaca otvoriti na Future Tense powered by Lürssen poslovnoj konferenciji. O promjenama koje dolaze govorit će vodeći futurolozi i mislioci: Rahaf Harfoush, Malene Rydahl, Martin Kruse, Lasse Jonasson, Costas Markides i Felipe Gomez. Zagreb će 15. svibnja postati centar inovativnih koncepata i rasprava koje direktno utječu na oblikovanje budućnosti poslovanja.

Za sve koji žele otvoriti teme budućnosti, pratiti trendove i velike civilizacijske promjene darujemo knjigu Filipea Gomeza 'Attitude-E'. Knjiga donosi metode za postizanje poduzetničkog duha i ostvarenje snova.

'Stvoreni smo za izvrsnost, a ne za osrednjost. Da bismo postigli izvrsnost moramo se potruditi izaći iz svoje zone komfora i posvetiti se svakom zadatku sa strašću i ljubavlju. Kada obavljamo zadatke s ljubavlju, obično prestaje biti obično i postaje izvanredno', ističe Felipe Gomez.

Dobitnik je Martina Market.