NAGRADNI NATJEČAJ

Osvojite AirPods 3. generacije i Apple Watch!

04.03.2024 u 09:45

Bionic
Reading

Nudimo vam priliku da osvojite jedan par AirPods treće generacije i dva Apple Watcha. Ne propustite ovu izvanrednu priliku da postanete ponosni vlasnik vrhunskih Appleovih uređaja koji će vašu svakodnevnicu učiniti lakšom, zabavnijom i zdravijom, bez obzira jeste li ljubitelj glazbe u pokretu ili težite ka aktivnijem i organiziranijem načinu života

AirPods treće generacije i Apple Watch predstavljaju vrhunac Appleove inovativnosti i tehnološkog napretka. AirPods (3rd gen.) donose poboljšanu kvalitetu zvuka s prostornim audio mogućnostima koje pružaju bogato i uronjivo slušno iskustvo. Uz dizajn prilagođen za udobnost dugotrajnog nošenja i otpornost na znoj i vodu, ove bežične slušalice su savršeni suputnik za svakodnevne aktivnosti, bilo da je riječ o vježbanju ili opuštanju uz omiljenu glazbu.

Apple Watch, s druge strane, ne samo da služi kao produžetak iPhonea na vašem zapešću, omogućavajući vam da primite obavijesti i odgovarate na pozive, već i kao moćan alat za praćenje zdravlja i fitnessa. S naprednim senzorima za praćenje otkucaja srca, mogućnošću praćenja kisika u krvi i integriranim GPS-om, Apple Watch je dizajniran da vam pomogne da ostanete aktivni, motivirani i povezani. U kombinaciji, AirPods (3rd gen.) i Apple Watch čine savršen ekosustav uređaja koji poboljšava kako vašu produktivnost, tako i vaše zdravlje i dobrobit.

Kompanija svim svojim mobilnim uređajima daje jednogodišnje hardversko jamstvo (s mogućnošću dodatne zaštite) te softversku podršku od pet godina nakon izlaska iPhonea – koja obuhvaća redovita sigurnosna ažuriranja i nadogradnje operativnog sustava. Dugovječnosti ovih uređaja, doduše, najviše doprinosi pravilno održavanje i potreba za eventualnom nadogradnjom.

Osvoji Airpods 3gen ili Apple Watch

Sve što trebate je kliknuti na gumb nagradnjače ispod i poslati nam screenshot sa svog mobilnog uređaja koliko koraka napravite tjedno. Tri osobe s najvećim brojem koraka tjedno osvajaju jedne AirPods 3. generacije te dva Apple Watch-a. Prva dva mjesta s najviše koraka osvajaju po jedan Apple Watch, a zadnje, treće mjesto po broju koraka osvaja 1x Airpods 3gen. Pravilnik o sudjelovanju pronađite na linku ovdje. Dobitnici su Ana Kleković, Tina Opalić i Ivan Kleković.