JOŠ MALO, JOŠ MALO

Požurite po kotizaciju za Startup Island!

13.05.2013 u 19:22

Bionic
Reading

Spremate li se za konferenciju Startup Island sredinom lipnja? Požurite jer early bird cijena vrijedi još samo danas!

Na službenoj web stranici konferencije nedavno je objavljen program i može se vidjeti da nas očekuju interesantne teme i zanimljiva predavanja.

Pored brojnih nastupa poznatih lica iz startup ekosustava predviđeno je i obilje pauza i neformalnih druženja, čime glavni organizator, Zagrebački inkubator poduzetništva, želi pružiti posjetiteljima priliku za umrežavanje i stvaranje novih poslovnih suradnji.

Uz svjetski poznate predavače možda najveća vrijednost za posjetitelje konferencije je u tome što će okupiti predstavnike redom najjačih europskih akceleratorskih programa (npr. Startup Sauna, GameFounders, Startup Wise Guys, Geekcelerator...)

Od njih ćete moći neposredno saznati sve detalje koji vas zanimaju: uvjete ulaska, kakvu podršku pružaju primljenim projektima i ono najvažnije - u razgovoru s njima moći ćete im odmah na licu mjesta pitchati vaš startup!

Podsjećamo da je još samo danas do kraja dana moguće nabaviti karte po early bird cijeni - požurite i osigurajte svoju kotizaciju dok ih još ima!

Vidimo se na Hvaru!