NOVITETI

Pogledajte prvi Epsonov laserski video projektor

10.02.2015 u 14:11

Bionic
Reading

Novi Epsonov projektor namijenjen kućnoj i uredskoj uporabi prikazat će sliku 20 sekundi nakon pokretanja. Podržava puni HD i 3D, kao i 4K

Model EH-LS10000 prvi je Esponov projektor s tehnologijom 4K poboljšanja. Koristi dvostruki laserski izvor svjetlosti za projiciranje najveće skale boja koju nudi Epson te za apsolutnu crnu boju. Uz kino filtar mogući su rasponi DCI i Adobe RGB.

Podržava FHD 1080p i 3D. Ima jednaku izlaznu snagu bijelog i svjetla u boji, dok pogon od 480 Hz daje svijetlu trodimenzionalnu sliku od 1500 lumena. U dodatne mogućnosti spadaju ISF kalibracija, tehnologija poboljšanja detalja, interpolacija slike, konverzija 2D u 3D te kontrola dubinske slike.


Nudi širok opseg pomaka objektiva, motorizirani zoom, kao i unaprijed zadane pozicije objektiva za nekoliko omjera slike, koje je moguće memorirati (do deset postavki). Radi, tvrde u Epsonu, gotovo bez zvuka (19 dB u Eco modu, 28 dB u standardnom).

Projekcija je moguća 20 sekundi nakon pokretanja uređaja. Projektor bi trebao izdržati do 30 tisuća sati rada u Eco režimu rada. A i može vam javiti e-mailom kad nešto nije u redu.

Dolazi s trogodišnjim jamstvom na sve dijelove. Na tržištu će biti dostupan od 1. travnja ove godine.