IZ ROPOTARNICE POVIJESTI

Pogledajte neobjavljeni igrani film o Lari Croft

26.04.2016 u 14:32

Bionic
Reading

Da, stari gejmeri - prošlo je dvadeset godina od izlaska prvog nastavka najpopularnije franšize Crystal Dynamicsa. Kako bi upriličili obljetnicu serijala o Lari Croft, njezini autori su odlučili objaviti dosad neviđen kratki film iz 1998.

Film je trebao biti prikazan uoči izlaska trećeg nastavka serijala, no zbog nepoznatih razloga to se nije dogodilo. Potonuvši u zaborav, trebalo mu je čak osamnaest godina da se ponovno pojavi, a ekipa iz Crystal Dynamicsa i Square Enixa konačno se ohrabrila te ga povodom dvadesetogodišnjice pustila u javnost.

Radi se, naime, o igranom filmu produkcijske kuće Silver Films u kojemu istražitelji ispituju glavnog lika o njegovoj navodnoj povezanosti sa stanovitom gospodičnom Croft

'Tomb Raider: Trilogy' se nalazio u arhivi koju je otkrila Janey de Nordwall te ju je proslijedila Square Enixu, a kompanija je filmić, koji možete pogledati putem Youtubea, odlučila objaviti povodom gore spomenute godišnjice.

Tomb Raider: The Trilogy (1998.)



Tomb Raider
je 'došao na svijet' 25. listopada 1996. te je u dva desetljeća uspio sakupiti legiju odanih fanova, proživjeti nekolicinu nastavaka, revampova te - u posljednje vrijeme - i punokrvni reboot.