KAKAV PODBAČAJ

PlayStation 5 je napokon predstavljen, ali ljudi su bijesni. Evo i zašto

19.03.2020 u 11:21

Bionic
Reading

Gledateljima nije dobro sjelo to što su izostavljene ključne pojedinosti o novoj konzoli, pa su si dali oduška na Twitteru i YouTubeu

Nakon prodanih više od sto milijuna primjeraka PlayStationa 4 i niza odličnih igara, očekivanja od iduće generacije Sonyjeve igraće konzole rastu iz dana u dan. Ali, u japanskoj tvrtci su dosad bili prilično škrti s informacijama o njoj.

Više smo trebali doznati tijekom predstavljanja koje je prenošeno uživo putem YouTubea. No, ono što su iz Sonyja isporučili bilo je ispod očekivanja.

NOVA GENERACIJA

Pobrojali smo videoigre koje apsolutno moraju doći na PlayStation 5

Pogledaj galeriju

Tijekom prezentacije o PlayStationu 5 se stalno pričalo, ali sam uređaj nije bio prikazan, nije bilo pojašnjeno kako će funkcionirati niti koje igre možemo očekivati, piše Business Insider.

Umjesto toga, glavni arhitekt PlayStationa 5 Mark Cerny proveo je skoro sat vremena govoreći o pojedinostima kao što su memorija za pohranu (SSD disk), koliko će brzo biti moguće prebacivati podatke, o tome koliko je procesor jak i novom pristupu dizajnu zvuka. Tako da sad znamo tek nešto malo više nego dosad.

Kritike su počele čim je video objavljen. Gledatelji su se uz hashtag #PS5Reveal na Twitteru žalili na kvalitetu kadriranja i sadržaja prezentacije, na to što je stvarna publika zamijenjena lažnom...

Stoga ne čudi što su se negativne reakcije pojavile i na YouTubeu:

Ako ste ju propustili, cijelu Cernyjevu prezentaciju možete pogledati ovdje:

PlayStation
The Road to PS5 Izvor: Društvene mreže / Autor: https://www.youtube.com/watch?v=ph8LyNIT9sg&feature=emb_logo