NOVITETI

Philips predstavio veliki zakrivljeni monitor za svako kućanstvo

05.05.2017 u 15:47

Bionic
Reading

MMD, licencirani partner Philips monitors-a predstavlja novi 32-inčni zakrivljeni monitor iz E-linije za kućne korisnike

Uz široki kut gledanja i Full HD rezoluciju koji upotpunjuju ugrađeniu Ultra Wide-Color tehnologiju, ovaj novi monitor obogaćuje već impresivnu ponudu zakrivljenih Phillips monitora i dokazuje MMD-ovu posvećenost stvaranju svestranog i opsežnog portfelja u segmentu zakrivljenih monitora.

U domu se od monitora očekuje da izvršava brojne funkcije. uz 32 inča, novi 328E8QJAB5 je dovoljno velik da gledateljima omogući osjećaj prostora bez obzira na aktivnost. Monitor lagano zaokružuje vidno polje korisnika, što pomaže koncentraciji jer usredotočuje pažnju na zadatak koji korisnik obavlja.

Najnoviji monitor se konfigurira kako bi korisnicima pružio kvalitetu gledanja za niz aktivnosti - od rutinskih aktivnosti poput dopisivanja s prijateljima ili pregledavanja profila na društvenim mrežama, do gledanja omiljene serije na webu ili uređivanje videozapisa prije objavljivanja na mreži.

Uz Full HD rezoluciju od 1920 x 1080 piksela, formata 16:9 i vertical alignment tehnologije (VA), ovaj monitor napravljen je za preglednost. Najnovija Ultra Wide-Color tehnologija omogućuje 32-inčnom zaslonu da nudi spektar boja od 103% NTSC i 126% sRGB (CIE 1931), koji povećava kvalitetu i točnost reprodukcije boja te stvara vjerni prikaz. S prilagodljivom tehnologijom sinkroniziranja zaslon je prilagođen brzoj akciji i pruža gledanje bez prekida, trganja slike ili zamućenja pokreta.

Objašnjavajući položaj zaslona, ​​Artem Khomenko, voditelj Philips proizvoda za Europu u MMD-u, je rekao: 'E-line monitori su dizajnirani kako bi ponudili performanse gledanja koji su prikladne za dom. Ovaj novi 32-inčni zakrivljeni model najnovija je u nizu inovativnih zakrivljenih monitora koje donosimo na tržište ove godine. 328E8QJAB5 je dizajniran kako bi korisnicima pružio svestranu izvedbu za mnoge aktivnosti koje su dio današnjeg digitalnog načina života. Korisnici također mogu uživati u sigurnosti već poznatog branda koji predstavlja izvrstan omjer cijene i kvalitete.'

Novi Philips 328E8QJAB5 monitor iz E-linije bit će dostupan krajem svibnja ove godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.479 kuna (bez PDV-a).