Philips 276E8FJAB

Philips ima novi 27-inčni UHD monitor za kućne korisnike

31.03.2017 u 08:08

Bionic
Reading

MMD, licencirani partner Philips monitors-a predstavlja novi 27-inčni flat monitor E-linije jače izvedbe i bolje kvalitete gledanja za mnoge i različite aktivnosti kućnih korisnika

Uz Quad HD rezoluciju i Ultra Wide Color tehnologiju novi 276E8FJAB monitor pruža korisnicima oštru sliku i živopisne boje.

'Od monitora kod kuće očekuje se da rade mnoštvo stvari. Korisnici ih koriste za sve, od društvenih mreža do završavanja uredskih poslova, od uređivanja do produciranja videa, prijenosa multimedijalnog sadržaja iz raznih izvora kao i povezivanja s prijateljima i obitelji bilo gdje u svijetu.', komentirao je Artem Khomenko, product manager MMD-a za Philips monitors Europe. 'Najnoviji 27-inčni flat monitor dio je opsežne linije koja je dizajnirana kako bi korisnicima pružila sve to ali i više, povećavajući mjerila kvalitete gledanja i praktično povezivanje, pružajući korisnicima sigurnost prvorazrednog brenda po cijeni koja nudi vrijednosti.'

Ovaj monitor dizajniran je za korisnike koji traže glatku izvedbu i elegantan izgled za svoj životni prostor. Osim toga, monitor pruža korisnicima i puno više od standardnih značajki, poput izvanredne boje Ultra Wide Color tehnologije. Uz pomoć ove tehnologije, monitor podržava široku ljestvicu boja – 114 posto NTSC i 132 posto sRGB baziranoj na CIE 1931 standardu koji proširuje dosadašnjih uobičajenih 72 posto NTSC-a i 99 posto sRGB-a.

Ultra Wide Color tehnologija proširuje raspon vidljivih boja na ekranu što može biti korisno za aktivnosti koje zahtjevaju točan prikaz boja kao što su online kupovina ili gledanje i uređivanje slika i video materijala. Tu je, naravno i Quad HD rezolucija od 2560 x 1440 piksela. Visoku izvedbu širokokutnih panela podržava i visoka gustoća piksela izvora kao što su DisplayPort i HDMI, kao i ekstra široki kutevi od 178 stupnjeva koji omogućuju da se sadržaj na ekranu vidi iz gotovo svih kuteva.

Novi Philips 276E8FJAB E-Line monitor bit će dostupan u svibnju ove godine po preporučenoj cijeni od 3.009 kn (bez PDV-a).