ZAKRIVLJENI UŽITAK

Philips ima novi i seksi 34-inčni LCD monitor panoramskog prikaza

13.04.2017 u 08:12

Bionic
Reading

MMD, licencirani partner Philips Monitorsa, obogatio je svoju liniju zakrivljenih monitora novim 34-inčnim modelom 349X7FJEW s 1800R zakrivljenošću

Njegov format UltraWide 21:9 omogućuje korisnicima dovoljno prostora za multitasking, a za oštrinu je zaslužna rezolucija CrystalClear Quad HD. Monitor je dizajniran tako da se lako podešava prema potrebama svakog korisnika koji može podesiti visinu ili nagib ekrana na željenu poziciju.

'Cilj nam je donijeti prednosti zakrivljenih monitora kao što su fokus i prožimajući efekt', rekao je Artem Khomenko iz Philips Monitorsa u MMD-u. '34-inčni model je najnoviji dodatak opsežnoj liniji zakrivljenih monitora koju ove godine dovodimo na tržište. Također je dio naše predanosti da ponudimo proizvode koji će omogućiti korisnicima da mogu činiti više i biti produktivniji uz šire i ljepše monitore koji inspiriraju svijet oko nas.'

Uz 1800R zakrivljenost korisnici se mogu lakše fokusirati na ono što rade - bilo to gledanje filmova, uređivanje slika, kreiranje videosadržaja ili rad na tablicama i dokumentima. Rezolucija UltraWide Quad HD i panoramski  format monitora 21:9 pružaju rezoluciju od 3440 x 1440 piksela, što znači više piksela za prikaz slike i više prostora za multitasking, a to ovaj monitor čini dobrim za kombinaciju posla i zadovoljstva te sve to uz visoku jasnoću i oštrinu prikazanih sadržaja.

Kreiranje videosadržaja uz ovaj monitor je također olakšano jer je ekran dovoljno širok da prikaže cijeli vremenski okvir, dok 117,3 posto sRGB ljestvica boja (CIE1931) omogućuje fotografima ili montažerima da uživaju u odličnoj reprodukciji. Zahvaljujući tehnologiji AMD FreeSync reprodukcija videosadržaja je glatka, bez zastajkivanja, preskakanja i zamućivanja pokreta (motion blur).

Uz ovaj monitor nije potreban poseban USB hub na radnom stolu jer se više uređaja može spojiti na jedan integrirani hub, što smanjuje broj potrebnih kablova. Monitor se također može koristiti za brzo punjenje priključenih mobilnih uređaja. Novi Philips 349X7FJEW bit će dostupan u travnju ove godine po preporučenoj cijeni od 6779 kuna (bez PDV-a).