KORISNO

Pet aplikacija za genijalne profilne fotke

22.03.2016 u 08:15

Bionic
Reading

Uz pomoć ovih aplikacija moći ćete zamijeniti lica na fotografijama, urediti vašu fotku u stilu umjetničkog djela, ubaciti kolaž emotikona... Ukratko, stvoriti jedinstvenu ilustraciju za profil

Face Swap Live Lite (iOS, uskoro i Android)
Vjerojatno ste već vidjeli takve uratke na Facebooku. A i ako niste, čini se kako nećete morati dugo čekati - širi se vrlo brzo.

Ova aplikacija omogućit će vam zamjenu lica osoba na bilo kojoj fotografiji, ali i video zapisu. Košta jedan dolar, no nudi i besplatno izdanje. Naravno, nema besplatnog ručka. Uz to će vam izdanje servirati i prikazivanje oglasa usput.

Face Swap Live - iOS app to switch faces with friends & photos in live video


Pikazo (Android, iOS)
Pikazo je mobilna aplikacija koja će vam pomoću neuralnih mreža omogućiti uređivanje fotografija u stilu umjetničkih djela slavnih slikara poput, primjerice, Vincenta Van Gogha

Košta jedan dolar za Android, tri za iOS.

Pikazo
Pikazo - neural style video tech demo

 Photomoji (iOS)
Umjetnost vam je preozbiljna? A što kažete na to da fotografiju preobrazite u kolaž emotikona? Besplatna aplikacija Photomoji radi upravo to. Instalirate aplikaciju, ubacite fotku i pomoću kataloga emotikona na vašem mobitelu sastavite kolaž.

SunCalc.org (web aplikacija)
Želite romantični selfi sa zalaskom Sunca u pozadini, ali ne znate kad je pravi trenutak za to? Ova besplatna aplikacija reći će vam kad će točno naša matična zvijezda potonuti ispod linije horizonta ako u njoj odaberete svoju lokaciju, pa istražite vremenski slijed.

Čarobni sat tijekom kojeg fotografije ispadaju super označen je plavom bojom, a moći ćete doznati i kad dolaze sumrak i zora te niz drugih pojedinosti.

9-Eyes.com
Blog na Tumblru nudi zbirku snimki iz projekta Google Street View koje mogu proći kao fotografija. Ima zbilja dobrih.

Više:Make Use Of