'OVAJ PUT SMO OZBILJNI'

Pebble otkrio i Time Steel, stiže već u srpnju

04.03.2015 u 10:00

Bionic
Reading

Prije tek tjedan dana, Pebble je najavio svoj novi nosivi gadget Pebble Time, pokrenuvši Kickstarter kampanju. Nedugo nakon što se ona pokazala uspješnom, potrošači su se upitali - hoće li i nova generacija ugledati Steel izdanje? Odgovor je potvrdan, a Pebble je novitet otkrio u Barceloni za vrijeme MWC-a 2015

Pebble Time je na Kickstarter kampanji vrlo brzo prikupio milijune dolara, a već ranije su pripremili i Steel modele, iako su još uvijek u fazi prototipa. Na MWC-u su stoga otkrili kako će za dostupnost Pebble Time Steel smartwatcha trebati pričekati srpanj, kada se očekuje šira dostupnost.

U sklopu iste Kickstarter kampanje, kompanija je sada dodala i mogućnost prednarudžbe Steel varijante za 250 američkih dolara (očekivana cijena po dostupnosti će biti 300 dolara). Što se iznutrica tiče, one ostaju gotovo iste pa potrošači tehnički 'premium' plaćaju kako bi dobili nešto bliže luksuznijim metalnim ručnim satovima.

Možda je jedina razlika nešto veća debljina Steel varijante, u koju je smještena bolja baterija. Za razliku od običnog Timea, koji na jednom punjenju može raditi do tjedan dana, Time Steel će izdržati i do 10 dana korištenja.

Stiže i čelični Pebble Time smartwatch!


Kompanija je otkrila i kako aktivno rade na dodacima za proširenje mogućnosti svog nosivog gadgeta. Time i Time Steel naime imaju poseban konektor koji će omogućiti priključivanje dodataka poput mjerača otkucaja srca, GPS-a i sl. no za to će trebati pričekati drugi dio godine.