POŽURITE

Ove aplikacije za iPhone se inače naplaćuju, a sada su besplatne

20.01.2016 u 10:30

Bionic
Reading

Niz aplikacija za iPhone i iPad koje se inače plaćaju trenutno su dostupne besplatno. Tko zna koliko će ostati tako, pa požurite i domognite ih se dok još možete

Aplikacije su bile besplatne u trenutku pripreme ovog članka. Ne znamo hoće li to biti i kad on dođe do vas. Ukoliko kliknete na poveznicu i vidite cijenu, to znači kako više nisu besplatne.

PDF to Audio Offline
Aplikacija koja inače košta 0,99 dolara omogućava čitanje, slušanje, pregled, skeniranje i bilježenje u PDF dokumentima dok ste offline.

Između ostalog, pretvorit će datoteke u tekstualnim formatima (.pdf, .rtf, .fb2, .txt, .ppt, .doc, .xls, .html) u govor te omogućiti spremanje istog u audio zapis, a pročitat će i tekst s fotografije.

NetCasts
Ovaj jednostavni player za podcaste te radio i TV streaming inače košta 1,99 dolara. Jednostavnog je sučelja, nudi dinamičke playliste, podržava upravljanje pokretima i automatsko preuzimanje, omogućava puštanje glazbe u pozadini audio i video podcastova te se sam gasi ako ga tako namjestite.

Pou
Još jedna aplikacija koja inače košta 1,99 dolara omogućava vam skrb o virtualnom vanzemaljcu, kojeg možete hraniti, čistiti, igrati s njime i gledati ga kako raste dok vi skupljate bodove i nižete level za levelom.


Kāla
Za nula umjesto 0,99 dolara dobit ćete krajnje jednostavni glazbeni player koji podržava petlje i shuffle, ima 32-bitnu obradu zvuka...

Early Game Alarm
Aplikacija koja pokušava od ranojutarnjeg buđenja napraviti igru. Stišat će se dok igrate, ali morate pobijediti ako želite potpuno ugasiti alarm bez prčkanja po postavkama. Inače košta 2,99 dolara.

Budget and expense tracking
Aplikacija koja će vam olakšati praćenje i kontrolu osobnih financija te pomoći pri ostvarivanju ciljeva vezanih uz štednju. Nudi pohranu sigurnosne kopije podataka (backupa) u računalnom oblaku, izvješća, analize i statistike te eksportiranje podataka u tablice za Excel na osobnom računalu. Možete sami dodavati nove kategorije troškova, zna i tečaj više valuta. Inače košta 2,99 dolara.


Tapp’n’Remind
Podsjetit će vas što trebate kupiti, kamo trebate otići i što god drugo trebate. Inače košta 0,99 dolara.

ToonMatic
Želite pretvoriti svijet zabilježen kamerom mobitela u animirani film? Ovo je aplikacija koja će vam to omogućiti, koristeći napredni algoritam za preobrazbu fotografija i video zapisa u crtić. Inače košta 0,99 dolara.

AirAV
UPnP/DLNA player koji podržava brojne video (.wmv, .avi, .mkv, .rmvb, .rm, .xvid, .mp4, .3gp, .mpg...) i audio (.mp3, .wma, .rm, .acc, .ogg, .ape, .flac, .flv..) formate, kao i niz formata za titlove te niz medijskih servera. Inače košta 2,29 dolara.

Dialer Pro
Pametni brojčanik temeljen na T9 pomoći će vam da se brže povežete s osobom s kojom želite doći u kontakt. Inače košta 0,99 dolara.

Više:BGR