CIJENA? PRAVA SITNICA

Ovaj Brabus od 300.000 eura san je svakog ljubitelja tehnologije

12.03.2017 u 07:39

Bionic
Reading

Brabus je na salonu automobila u Ženevi predstavio ultra luksuznu V klasu, odnosno Viano u ‘hotelskom’ izdanju, s produženim međuosovinskim razmakom, dizelašem snage 235 konja i gadgetima napunjenim interijerom

Salon automobila u Ženevi bitan je i zbog toga što se na njemu okuplja i velik broj europskih tunera te manjih tvrtki proizvođača automobila. Jedan od značajnijih je i Brabus, koji je između ostalog predstavio i V klasu, odnosno putnički Viano u ultra luksuznoj, gotovo hotelskoj izvedbi. I to s pet zvjezdica. Baza je produžena V klasa s 250d dizelskim motorom koji je osnažen na 235 konja, a prednji je dio od stražnjeg odijeljen panelom.

Straga su dva VIP i dva normalna sjedala, s time da se potonja mogu sklopiti poput npr. kreveta koji se nalaze u zidu, dok se VIP sjedala mogu staviti u poluležeći položaj. VIP putnicima na raspolaganju je 40 inčni televizor koji prima signal s Playstationa 4, Apple TV-a, tableta ili s njihovih uređaja. Na raspolaganju je aparat za kavu, frižider i minibar, a držači čaša mogu grijati ili hladiti sve po želji.

  • +16
Brabus Business Lounge Mercedes V Izvor: Promo fotografije / Autor: Brabus

Kako mobilni ured za visoki tip gostiju ne bi imao problema ovaj Brabus ima svoju vlastitu mobilnu WiFi mrežu koja internetu pristupa putem LTE modema. Cijena je prava sitnica, Brabus ovaj kombi, koji naziva Brabus Bussines Lounge, u Njemačkoj cijeni 298.000 eura, i ti prije poreza i ostalih davanja.