ZA MALE I SREDNJE TVRTKE

OliveBox - nova cloud usluga u HT-ovom ICT portfelju

11.03.2015 u 11:48

Bionic
Reading

OliveBox je cjelovita cloud aplikacija za vođenje, praćenje i analizu poslovanja te marketing namijenjena malim i srednjim tvrtkama. Obuhvaća sve što suvremenoj tvrtki ili obrtu treba, od organizacije poslovanja do oglašavanja

OliveBox omogućuje jednostavnu izradu ponuda, faktura, narudžbenica, odobrenja, opomena, vođenje troškova i brojne druge mogućnosti, a svi računi se fiskaliziraju preko weba.

Također, omogućuje jednostavno kreiranje i slanje masovnih e-mail ili SMS kampanja koje najbolje odražavaju prednosti proizvoda ili usluge s mogućnošću praćenja njezinoga uspjeha putem praktičnih alata za analizu i statistiku.

OliveBox omogućuje i optimalno korištenje radnog dana s pomoću preglednog i intuitivnog drag&drop web kalendara koji šalje obavijesti o važnim sastancima s klijentima. Svaki termin s klijentom jednim klikom može se pretvoriti u račun za uslugu.

Riječ je i o praktičnom alatu koji svim ponuđačima turističkog smještaja omogućava efikasnu organizaciju poslovanja.

Možete ju besplatno isprobati 30 dana putem ICT Marketplace portala!


Inače, aplikacija OliveBox - koju je kreirala tvrtka OliveBytes - pobjednik je natječaja 'Zid poslovnog uspjeha u Hrvatskoj'. Javnost je glasovanjem odredila najbolje prijavljene aplikacije, nakon čega je stručni žiri odabrao pobjednika za Hrvatsku.

Ideja za OliveBox proizašla je iz promatranja tržišta malih poduzetnika, koje je izrazito kompetitivno i zahtjeva veliku upornost te iz potrebe da se tim poduzetnicima po pristupačnim cijenama omoguće rješenja koja bi im znatno olakšala posao, omogućavajući im sistematični kontakt s partnerima i pregledno poslovanje.

Osnovna smjernica bila je stvaranje aplikacije koja će postati jedini softverski alat potreban malim poduzetnicima. Aplikacija je osmišljena toliko jednostavno da je može koristiti svatko, a u isto vrijeme sadrži sve potrebne funkcije i mogućnosti za zahtjevnije korisnike.

Cilj je bio stvoriti modularnu i integriranu aplikaciju gdje svaki korisnik sam odlučuje koje module će koristiti i koliko vremena, da se sve događa u oblaku kako korisnik ne bi imao brige s podacima i računalima, da aplikaciju može koristiti gdje god poželi te da je cjenovno vrlo pristupačna za svakog korisnika.

OliveBox je stvoren sa željom da rastereti korisnika tako da se on u potpunosti može koncentrirati na svoj posao, dok se OliveBox brine za sve ostalo. U planu je dodavanje mnoštva novih funkcija i pogodnosti pošto je krajnji cilj da OliveBox postane all-in-one aplikacija koja nudi sve što je korisniku potrebno za kvalitetno poslovanje.

Više:OliveBox