IO ODLUČIO

Odgođen je Hitman!

24.09.2015 u 09:04

Bionic
Reading

IO Interactive je objavio loše vijesti za sve koji su novogodišnje praznike planirali provesti uz jednog od najpoznatijih ubojica u svijetu gejminga

Reboot Hitmana na tržištu se prvotno trebao pojaviti 8. prosinca ove godine i to na next-gen hardveru iz Microsofta i Sonyja te na PC-ju. No igra je odgođena i prema najnovijim bi se informacijama na policama trgovina trebala pojaviti u ožujku sljedeće godine.

'Okrenuli smo se novom modelu izdavaštva prema kojemu ćemo prvo objaviti veći dio početnog dijela igre i onda postupno nadodavati ostale lokacije', stoji u objašnjenju IO Interactivea.

'Tih nekoliko dodatnih mjeseci znači da će taj prvi dio igre biti veći, veći čak i od onog koji smo planirali. Nakon toga će uslijediti učestale nadogradnje, što će poboljšati iskustvo za sve igrače.'

Hitman bi prema njihovim najavama trebao biti ogromna igra. Tako bi samo mapa Pariza trebala biti čak šest puta veća od najveće mape u Absolutionu. Engine je pak u stanju istovremeno prikazivati čak 1.600 ljudi na ekranu, zbog čega bi u Parizu zaista mogla biti prava, opipljiva gužva.

Hitman (2015) gameplay trailer

'Težimo tome da kreiramo seriju živih svjetova na mnogobrojnim lokacijama i poprilično smo opsjednuti detaljima kojima će biti ispunjene. Pomicanje datuma izlaska nikada nije lako i znamo da to frustrira igrače, no zaista vjerujemo da ćete zbog toga moći uživati u boljoj igri', zaključak je IO Interactivea.