STIŽE 20. PROSINCA

Od sad je i u Hrvatskoj moguće predbilježiti se za Galaxy Fold, znamo koliko bi mogao koštati

03.12.2019 u 11:16

Bionic
Reading

Preklopni smartfon na domaćem će tržištu biti dostupan isključivo u crnoj boji, u trgovinama Samsung Experience u Zagrebu i Splitu te kod telekom operatora

Samsungov preklopni smartfon Galaxy Fold od utorka, 3. prosinca, moguće je naručiti i u Hrvatskoj. Bit će dostupan isključivo u crnoj boji, u trgovinama Samsung Experience u Zagrebu i Splitu te kod telekom operatora. U prodaju kreće od petka, 20. prosinca.

Galaxy Fold je savitljivi smartfon sa zaslonom 7,3 inča (18,5 centimetara) i rezolucijom 2.152 puta 1.536 piksela, koji podržava istovremeni rad do tri aplikacije odjednom.

TEHNO trikovi

Kako što brže napuniti smartfon s Androidom? Pročitajte nekoliko savjeta

Pogledaj galeriju

Uz Qualcommov procesor Snapdragon 855 ima i 12 gigabajta RAM-a, kao i model NOte 10 Plus i više od većine drugih top modela pametnih telefona na tržištu. Straga su tri kamere (ultraširokokutna sa 16 megapiksela, širokokutna s 12 MP i teleobjektiv s također 12 MP), kao i u Galaxyju S10.

Što je sve poboljšano u odnosu na prvo izdanje, koje je bilo povučeno s tržišta zbog problema s hardverom, možete pročitati ovdje.

Kad je zatvoren moguće je snimiti brzi videozapis, a zatim jednostavno otvoriti uređaj i gledati ga na većem zaslonu. Pomoću značajke App Continuity videozapis prelazi s početnog zaslona na glavni zaslon, dok opcija Multi-Active Window omogućuje pokretanje više aplikacija istovremeno i učinkovito obavljanje više zadataka – uređivanje snimaka, pregledavanje fotogalerija, čitanje e-pošte.

Preporučena maloprodajna cijena Galaxy Folda je 15.500 kuna.