FUZIJA UMOVA

Obilje zanimljivih predavača na TEDxZagrebu

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Na drugom popularnom događanju TEDxZagreb, u maloj dvorani Hrvatskog sabora okupit će se stotinu odabranih TED entuzijasta

Ove godine, uz već ranije najavljene, nastupit će Mary Crnković Pilaš, terapijsko pjevanje; Igor Mikloušić na temu evolucijska psihologija; Diana Pečkaj Vuković, inovatorica; Frane Dumandžić, splitska udruga Sveučilište u sjeni; Robert Ripli, Gastronomadi; Vinko Rogina, naš najnagrađivaniji inovator; Tomisalv Perko, alternativni načini putovanja; Tomislav Grubišić, kreator programa za praćenje rada društvenih mreža - Media Kit, Nik Titanik i Siniša Mareković te još čitav niz predavača koji će se pobrinuti da na TEDxZagrebu održe najbolje predavanje u životu. Uz 18-minutna predavanja, program će uključivati kratke prezentacije novih tehnologija te kraće nastupe umjetnika. Zbog uvjeta vlasnika licence ovogodišnje je događanje ograničeno na sto osoba.

TEDxZagreb je neovisno organiziran događaj prema neprofitnoj licenci TED-a koji okuplja vrhunske kreativce i praktičare u krugu od 1000 km oko Zagreba. Ove godine događanje se organizira u subotu 28. svibnja u zgradi Hrvatskog sabora. Polazeći od zajedničke teme 'fuzija', govornici će održati niz zanimljivih predavanja i tako podijeliti svoje ideje, svjedočanstva, nadahnuća i otkrića.

TEDxZagreb je događaj u sklopu otvorenog globalnog kolaborativnog programa TEDx poznate konferencije pod nazivom TED (Technology, Entertainment, Design), koja je prvi put održana 1984. i otada postala svjetski poznata zbog inspirativnog duha i atmosfere optimizma koju njeguje. U posljednjih nekoliko godina TED je postigao globalnu popularnost svojim snimkama predavanja s konferencija nazvanim TEDTalks, besplatno dostupnim na portalu www.TED.com.

Rezervacije za ovogodišnji TEDxZagreb primaju se na e-mail vinko@congressmedia.hr.

Za više informacija slobodno kontaktirajte s organizatorom.

 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi