GV3100 I GV4100

Novi Prestigio GPS sa 3D vizualizacijom

09.11.2009 u 10:14

Bionic
Reading

Prestigio predstavlja dva nova GPS navigacijska uređaja s oznakama GeoVision4100 i GeoVision3100. Oba modela krase tanak dizajn i 3D vizualizacija

Oba predstavljena modela imaju nagrađivani softver iGO AMIGO s detaljnim kartama i vizualizacijom u tri dimenzije za jednostavniju orijentaciju.

Moderan i izuzetno praktičan dizajn također je jedna od karakteristika modela GV3100 i GV4100 - kompaktni su, lagani i ultratanki (samo 13 mm). Jedni su od najtanjih navigacijskih uređaja na tržištu i lako se mogu smjestiti u džep ili torbicu.

Razlika između ova dva modela je u veličini ekrana pa GV3100 ima 3.5”, dok GV4100 ima 4.3” ekran, a ostale specifikacije i karakteristike su im jednake. 

Oba modela standardno dolaze s integriranim vodičem koji u slide show prikazu objašnjava sve važne značajke korisnicima koji prvi put koriste uređaj. 'Pametna povijest' doslovno poznaje vozačeve navike i nudi popis s najposjećenijim odredištima temeljenim na trenutnoj GPS poziciji te prethodnih proputovanih ruta, a funkcija Where am I u hitnim situacijama pomaže korisnicima određivanjem trenutne GPS pozicije i lociranjem pomoći u blizini (policijskih postaja, ambulanti itd.). Zahvaljujući web portalu Prestigio.Naviextras.com, nadogradnja karata i kupovanje dodatnog sadržaja je jednostavno i dostupno 24 sata dnevno. 

Svake godine mijenja se 20 posto europskih cesta, a najnoviji GPS sadržaj od velike je važnosti bez obzira jeste li turist, putujete poslovno ili netko tko želi uštedjeti vrijeme i ne želi ostati izgubljen.