MANJI OD IPHONEA 7 PLUS

Nove slike potvrdile: iPhone 8 bit će veći od iPhonea 7

02.06.2017 u 19:17

Bionic
Reading

Poznati izvor Benjamin Geskin objavio je rendere koji potvrđuju glasine vezane uz dimenzije nadolazećeg Appleovog flagshipa. Ne čeka nas baš mrcina kao iPhone 7 Plus, već nešto sličnije iPhoneu 7

Geskin je stvorio nekoliko skica iPhonea 8 temeljenih na procurenim dimenzijama novog uređaja. On je uvjeren kako izvori dolaze iz same tvornice gdje se proizvode uređaji, odnosno radnici koji su dobro upoznati s proizvodnim procesom.

Njegov dizajn uspoređuje iPhone 7, iPhone 8 i iPhone 7 Plus. Izvorna slika poslana je na iDrop News, no ubrzo nakon toga postala je viralna.

Evo o čemu se točno radi. Naglašavamo da je telefon na sredini iPhone 8.

Iphone 8 izgleda veći od iPhonea 7 u svakom pogledu. Ako je vjerovati vijestima s iDrop Newsa, dimenzije 'Osmice' su 143.59 x 70.94 x 7.57 mm.

Kako stvari stoje, svi špekulanti sigurni su oko nekoliko činjenica:

  • Možemo se pozdraviti sa home gumbom
  • Ekran zauzima skoro cijelu prednju stranu uređaja
  • Telefon dolazi s kamerom koja ima vertikalno poredane leće

Kao i svaki put do sad, sve ovo valja uzeti sa priličnom količinom rezerve. Trenutak kada ćemo prestati špekulirati bit će trenutak kada sam Apple na pozornici predstavi najnoviji telefon. Idući Appleov događaj je, podsjećamo, zakazan za 5. lipnja, no iPhone se tradicionalno ne očekuje prije jeseni.