MOJPOSAO

Nove prilike za karijeru u IT-ju, pogledajte što se nudi ovog tjedna

03.07.2023 u 11:58

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled najnovijih poslova u IT sektoru. Pronađite favorita i javite im se već danas

Ukoliko imaš višegodišnje iskustvo i rezultate u segmentu prodaje, motivira te ostvarivanje ciljeva i tražiš nove poslovne izazove, napravi korak u razvoju profesionalne karijere i pridruži se M SAN Grupi, najvećem regionalnom distributeru tehničke robe, na poziciji: Product Group Specialist - Microsoft Cloud (m/ž). Nude ti stimulativna primanja, mogućnost profesionalnog i osobnog napretka, godišnje sistematske preglede, dar za djecu i čitav niz drugih pogodnosti.

U OTP banci žele predvoditi inovacije i svojim klijentima osigurati digitalno napredna i suvremena rješenja koja im olakšavaju poslovanje i život. Želiš li biti dio ove uspješne priče, javi im se čim prije i pridruži im se na poziciji: Data Scientist (m/ž). Nude ti fleksibilno radno vrijeme, mogućnost rada od kuće, ravnotežu između privatnog i poslovnog dijela života, osobni razvoj te odlične uvjete rada. Javi im se do 7. srpnja.

Croatia Airlines d.d., nacionalni zračni prijevoznik u Republici Hrvatskoj i dio međunarodnoga zračnog prijevoza, traži novog člana IT tima na poziciji: Specijalist informacijskih sustava (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje otkrivanje novih mogućnosti primjene informacijskih rješenja, pružanje korisničke podrške za programska rješenja u korištenju te analiziranje poslovnih procesa. Pored odličnih uvjeta rada i brojnih beneficija, nude ti i povoljne avionske karte! Javi im se najkasnije do 6. srpnja.

Tvrtka PRotOK bavi se izradom informacijskih sustava zasnovanih na GIS tehnologiji od 1991. godine. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, zapošljavaju na radnom mjestu: IT tehničar - korisnička podrška (m/ž). Nude ti odlična primanja, stjecanje novih znanja, mogućnost dodatnih edukacija i napredovanja, slobodne vikende i praznike, kolege koji su uvijek spremni pomoći i 'uskočiti' te opuštenu i pozitivnu radnu atmosferu. Javi im se do 13. srpnja.

S više od 470 ljudi na 7 lokacija u Hrvatskoj, BiH i Srbiji, Combis je jedan od najvećih i najdugovječnijih ICT kompanija u regiji. Trenutno su u potrazi za Mrežnim inženjerom za Data Centar tehnologije (m/ž). Imaš slobodne ruke za izbor edukacija i razvojnih programa, klizno radno vrijeme, policu osiguranja od 0-24, plaćeni dopust za sve važne osobne potrebe, popuste i pogodnosti kod tvrtki partnera, MultiSport karticu, božićnicu, uskrsnicu, 10.000 kuna ako ti se rodi dijete i još mnogo toga. Prijave primaju do 9. srpnja.