ZAPOŠLJAVANJE

Nove poslovne prilike u IT-ju, pogledajte što se nudi ovog tjedna

27.03.2023 u 12:14

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo tjedni pregled oglasa u IT sektoru. Pronađite vašeg favorita i javite im se već danas

Kontinuirano rastu i otvaraju nove poslovnice. Ulažu u visoke standarde u svim segmentima poslovanja te razvoj odnosa sa poslovnim partnerima i klijentima. Glavni aduti po kojima se ističu kao poslodavac su stimulativna primanja, mogućnost internog rasta i razvoja te ugodno radno okruženje. Oni su Interigre, a trenutno su u potrazi za osobom koja će im se pridružiti na radnom mjestu: Senior sistem administrator (m/ž). Prijave primaju najkasnije do 13. travnja.

Blitz-Cinestar zapošljava Sistem administratora (m/ž). Ako posjeduješ minimalno 5 godina radnog iskustva na srodnim poslovima, backup sustave imaš u 'džepu', tražiš dinamičan i izazovan posao, voliš kino te si motiviran/a za učenje i usavršavanje, ovo je prilika kao stvorena za tebe. Nude ti poticajne uvjete rada te mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja. Javi im se čim prije, jer prijave na oglas primaju do 3. travnja. Vidimo se u Cinestaru!

Fero-Term je najveći trgovački lanac u regiji, s najkvalitetnijom i najširom ponudom kupaonske i sanitarne opreme, pločica, opreme za grijanje i hlađenje te ostalog popratnog materijala. Čvrsto vjeruju u svoje zaposlenike i omogućuju im, uz kontinuiran sustav edukacija i seminara, da ostvare svoj puni potencijal. U to se možeš uvjeriti ako im se pridružiš na poziciji: Tehničar IT (m/ž). Svoj životopis im pošalji do 3. travnja.

Želiš proširiti svoja znanja i otvoren/a si prema novim tehnologijama? Zainteresiran/a si za rad na velikim projektima u internacionalnom okruženju kao što su sustavi za upravljanje portfeljem kolaterala i zahtjevima za kredite? Tim i suradnja su visoko na tvojoj ljestvici vrijednosti? Onda je ovo baš prilika za tebe! Addiko Bank, banka sa srcem startupa te poziva da im se pridružiš na radnom mjestu .NET Software Developer (m/ž) kako biste zajedno stvorili svijet jasnog, jednostavnog i izravnog bankarstva. Zvuči interesantno? Javi im se do 3. travnja.

KING ICT jedan je od vodećih regionalnih sistem integratora u isporuci i implementaciji suvremenih informacijskih rješenja i tehnologija širi svoj tim za Sistemsku integraciju i zapošljava kolegu ili kolegicu na poziciji: Sistem inženjer za backup sustave (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imaju kandidatkinje i kandidati s barem 2 godine radnog iskustva, a novim kolegama nude kontinuirane edukacije, klizno radno vrijeme, božićnice i poklon pakete, sudjelovanje na stručnim skupovima i razne obiteljske benefite. Prijave primaju do 9. travnja.