ZA POSLOVNJAKE

Nova značajka Google Inboxa olakšava rad s više email adresa

27.08.2017 u 09:43

Bionic
Reading

Popularni app za email ima dodatak napravljen za rad na više email adresa odjednom, no koliko je cijela stvar praktična?

Googleov Inbox ima novu opciju koja korisnicima omogućuje pregledavanje mailova u nekoliko računa odjednom. Ovo je idealna solucija ako spadate među one korisnike koji koriste niz različitih emailova, od kojih svaki spada pod domenu google.com. Opcija pregleda više inboxa odjednom za sad je ograničena samo na Android, što znači da vlasnici iOS-a moraju još malo pričekati.

Čemu to sve?

Čitav proces nije impresivan, no čovjeku uštedi nekoliko sekundi provedenih na tapkanje po profilima. Zanimljiva stvar vezana uz ovu značajku je što je za Gmail na Anrdoidu ona dostupna još od 2015., dok na iOS verziju Gmaila on tek treba stići. Unificirani Inbox također je nešto o čemu Google Inbox na iOS-u može tek sanjati.

Jedan od glavnih razloga zbog kojih ovu značajku nismo vidjeli do danas vjerojatno njezina je ergonomija. Unificirani inboxi su u principu vrlo nepregledni. Uostalom, zar ideja posjedovanja različitih emailova nije povlačenje crte između privatne privatnog života i onog poslovnog?