BESPLATNE APLIKACIJE

Nova suradnja LG-ja i Microsofta na Windows Phone 7

04.11.2010 u 06:46

Bionic
Reading

Te dvije kompanije objavile su tijekom jučerašnjeg dana proširenje svoje suradnje, a od koje će najviše profitirati korisnici. Svim novim vlasnicima LG-jevih uređaja na platformi Windows Phone 7 tvrtke poklanjaju deset aplikacija besplatno

Tijekom prošlog mjeseca Microsoft je tržištu ponudio svoju novu mobilnu platformu Windows Phone 7. Inicijalno na tržištu će se pojaviti deset uređaja, a među kojima će se naći i oni južnokorejskog diva potrošačke elektronike LG-ja.

Upravo na tim uređajima LG i Microsoft će besplatno dati čak deset komercijalnih aplikacija, ukupne vrijednosti nešto iznad 30 dolara. Dva mjeseca nakon što ih korisnik 'skine', deset aplikacija bit će zamijenjeno s deset drugih.

Paket od deset besplatnih aplikacija neće biti već instaliran na uređajima, kako to obično biva, nego će ih korisnici skidati s LG-jevog online dućana aplikacija.

Jednako tako zanimljivo je da se radi o aplikacijama koje nisu razvijene u LG-ju, nego su ih tržištu ponudili nezavisni programeri.

Ako ste kojim slučajem propustili, svakako pročitajte naš prvi pogled na mobilnu platformu Windows Phone 7 te recenziju uređaja LG Optimus 7