ZA KREATIVCE

Notegraphy - Instagram za riječi

25.10.2013 u 07:00

Bionic
Reading

Zašto bi filteri i zanimljivi predlošci bili ograničeni samo na fotografije? Notegraphy vam omogućava da uljepšate i svoje riječi

Društvene mreže omogućile su ljudima da s cijelim svijetom podijele zanimljive trenutke iz svog života i obilježe ih fotografijom ili nekom dubokom misli.

No dok je obična fotografija s ljetovanja zahvaljujući Instagramu i silnim filterima mogla postati pravo malo umjetničko djelo, zanimljive misli najčešće prolaze nezamijećene jer se izgube među stotinama bezveznih statusa.

Upravo to želi promijeniti Notegraphy, zanimljiva aplikacija za iOS, ali i internetski servis koji korisnicima omogućava da od zanimljivih misli naprave upečatljive slike.

'Riječi. Zašto bi sve trebale izgledati jednako? Ne bi li i one trebale izražavati vašu osobnost? Notegraphy vam omogućava da napišete i objavite u stilu sve što želite podijeliti', stoji na stranicama Notegraphya.

Kako ističe Lifehacker, sustav je zapravo veoma jednostavan. Nakon preuzimanja aplikacije na pametni telefon i registracije odnosno registracije na web-stranici Notegraphyja, korisnik upisuje kratku poruku ili misao, odabire jedan od predložaka kako bi uljepšao riječi na ekranu i dijeli svoj uradak ili s drugim korisnicima Notegraphyja ili putem društvenih mreža.

Za sve one koji vole ukrašavati svoje profile na društvenim mrežama dubokim mislima ili stihovima omiljenih pjesama, Notegraphy bi mogao biti zanimljiv alat kojim će moći dodati još jednu dimenziju poruci koju žele poslati svijetu.