MOBILE INTERNET TARIFE

Neograničeno surfanje na tabletima za korisnike HT-a

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 06.05.2011 16:17
  • Objavljeno 06.05.2011 u 14:06
HT t-mobile internet tarife

HT t-mobile internet tarife

Izvor: Promo fotografije / Autor: HT

Hrvatski Telekom od danas korisnicima nudi neograničeno surfanje na tabletima i prijenosnicima, i to za već od 50 kuna mjesečno

Ovisno o korisničkim potrebama, nova Mobile Internet ponuda HT-a nudi pet tarifa (Mini, S, M, L i XL), a u neograničenom prijenosu podataka moguće je uživati već za samo 50 kuna mjesečno. Ovisno o visini mjesečne naknade, nove tarife uključuju različite količine podatkovnog prometa, nakon iskorištenog limita prijenos se usporava, ali iznos računa ostaje isti, cijena 1 MB i dalje je 0 kuna.

Brzina surfanja, nakon iskorištenog limita pojedine tarife smanjuje se na 64 kbps, što i dalje omogućava pregledavanje online sadržaja izuzev gledanja videoisječaka. Prijenos podataka u sklopu uključenog podatkovnog prometa odvija se po najvećim dostupnim brzinama, a brzine po kojima mogu surfati korisnici uvijek mogu besplatno provjeriti pozivom u Korisnički centar (24/7) ili u najbližem T-Centru, gdje će dobiti i sve detaljnije informacije o samoj ponudi.

Uvodeći nove, inovativne Mobile Internet tarife HT je omogućio svima, bez obzira na njihove financijske mogućnosti, dostupnost informacija s interneta bilo gdje i bez straha od velikih troškova jer koliko god surfali plaćaju samo mjesečnu naknadu. Ovime HT još jednom potvrđuje svoju orijentiranost prema korisnicima budući da hrvatsko tržište bilježi trend sve većeg korištenja podatkovnog prometa u mobilnoj mreži. Kako tvrde u HT-u, u posljednje dvije godine – od 2008. do 2010. - broj korisnika bežičnog interneta u Hrvatskoj se povećao čak 2,5 puta.

Dodatnu uštedu korisnici Mobile Internet tarifa S, M, L i XL ostvaruju potpisivanjem ugovora na usluge fiksnog broadbanda - MAXadsl Flat ili Business Flat. HT im, naime, omogućava 20 posto nižu mjesečnu naknadu tijekom cijelog vremena trajanja ugovorne obveze, a time mogu uštedjeti do 960 kuna. To je prva ponuda u Hrvatskoj koja uključuje neograničeni fiksni i mobilni broadband internet, što omogućuje korisnicima da bezbrižno surfaju kod kuće i u pokretu, bez brige o troškovima.

Više informacija o cjelovitoj ponudi dostupno je na www.t-mobile.hr, putem Službe za korisnike na 098 1550 ili u svim T-Centrima.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi