ANIMOTO

Napravite video o svojoj 2012.

29.11.2012 u 11:40

Bionic
Reading

Animoto omogućava jednostavno stvaranje kratkih videa od fotografija objavljenih na Facebooku

Želite li krajem godine napraviti kratki pregled svega što vam se dogodilo, Animoto nudi mogućnost izrade videa od fotografija objavljenih na Facebooku.

Korisnici Facebooka tijekom godine objave desetke fotografija. Većina tih fotografija nakon nekoliko dana pada u zaborav, a kraj godine savršen je trenutak za prisjećanje nekih posebnih događaja.

Aplikacija Animoto omogućava korisnicima da od objavljenih fotografija izrade video i na taj način istaknu bitne događaje koji su im se dogodili u 2012. godini.

Dovoljno je prijaviti se svojim Facebook računom, odabrati stil videa (u ponudi je nekoliko blagdanskih stilova) i za nekoliko minuta video je gotov.

Aplikacija koristi Facebookov Open Graph, što znači da bira među fotografijama koje su objavljene na korisnikovom profilu, ali i onima na kojima je korisnik označen.

Također, ukoliko korisnik to ne promijeni, kao tekst u videu koristit će tekst koji je originalno objavljen uz fotografije.

Krajnji uradak traje otprilike tridesetak sekundi i u potpunosti je besplatan.

Za dulje trajanje i više mogućnosti potrebno je platiti pretplatu koja se kreće od 2,5 dolara (15 kuna) mjesečno do 20 dolara (120 kuna) mjesečno.

A za one koji nemaju Facebook, ako takvi postoje, Animoto nudi i aplikaciju za pametne telefone koja će napraviti video od fotografija na samom uređaju.