'PROFINJENI DIZAJN'

Moderna ogrlica ili bežične slušalice? Stigle su nove Honor Whistle Touch Control

08.05.2017 u 13:23

Bionic
Reading

Pored pametnih telefona, Honor se može pohvaliti i modernim dodacima za njih. Jedan od njih su bežične slušalice Honor Whistle Touch Control, a koje predstavljaju svojevrstan izlet u moderne dizajnerske vode

Iako možda na prvi pogled izgledaju kao moderna ogrlica, zapravo je riječ o Honor bežičnim slušalicama Honor Whistle Touch Control. Ove jedinstvene slušalice dolaze s diskretnim, ugrađenim konektorom za efikasno i brzo punjenje što omogućava do tjedan dana bezbrižnog korištenja. Profinjen dizajn skriva i snažnu antenu uz koju se bez smetnje mogu obavljati dugi pozivi bez straha od pucanja veze ili preslušavati glazbeni zapisi uz kristalnu čistoću zvuka čak i uz jake pozadinske zvukove, poručuje Honor. 

Slušalice su izvedene u minimalističkom dizajnu, a metalno kućište skriva tehnologiju potrebnu za njihov rad. Iako naizgled jednostavnog dizajna, može se primijetiti ergonomska zaobljenost, a tu je i kožna vrpca za smještanje gadgeta oko vrata kada se ne koristi.

Honor Whistle Touch Control bežične slušalice Izvor: Promo fotografije / Autor: Honor

'Da ove visokokvalitetne slušalice uistinu predstavljaju tehnologiju na koju se uvijek možete osloniti dokazuje i funkcionalna tipka koja ujedno služi kao daljinski upravljač za snimanje fotografija i video zapisa putem pametnog telefona. Samo jedan dodir dovoljan je da snimite zanimljive fotografije te tako zabilježite i dijelite drage uspomene.

Dostupne u srebrnoj i crnoj varijanti, Honor Whistle Touch Control slušalice idealne su za svakoga tko voli biti u korak s tehnologijom te istovremeno žudi za dobrim stilom', poručuje Honor.