NOVOSTI IZ TESLE

Mislili ste da Cybertruck izgleda čudno? Čekajte da vidite službene suvenire

15.01.2020 u 13:08

Bionic
Reading

Čak i Tesla nastoji profitirati od gafa sa službenog predstavljanja Cybertrucka - njihova službena majica ima tragove razbijenog stakla prozora, a Musk na Twitteru tvrdi da je otporna na metke i da je (definitivno) vrijedna vaših 45 dolara

Zanimljiva stvar vezana uz Elona Muska, odnosno način na koji vrlo često privlači pažnju je da nastoji zaraditi na svojim greškama. Gaf s razbijenim staklom tijekom premijernog predstavljanja Cybetrucka zauzima sjedeće mjesto pored otvorene prodaje bacača plamena iz Boring Companyja.

Proizvođač električnih vozila odnedavno nudi majice s kratkim rukavima na kojima se vidi trag razbijenog stakla - podsjetnik na trenutak kada je Franz von Holzhausen loptom razbio 'neprobojni' prozor Cybertrucka pred stotinama prisutnih novinara.

Majica, kao i sam kamion, košta prilično puno. Za nju Tesla traži paprenih 45 dolara, no to očigledno ne zaustavlja fanove koji su ju zbilja spremni kupiti. Teslin šef Elon Musk išao je tako daleko da je na Twitteru (u već uigranom stilu) počeo pričati o tome da je majica otporna na metke. Naravno, ako ne volite crne majice s kratkim rukavima, tu je i šilterica s logotipom Cybetrucka koja košta 'samo' 30 dolara (plus poštarina).

Priča o bizarnim suvenirima iz Tesle ide dalje. Muskova kompanija, naime, nije jedina firma koja nastoji zaraditi hrpu novca na Cybertruck maniji. CustomBobble u svojoj ponudi nudi lutkicu s divovskom glavom Elona Muska koja se vozi u minijaturnom Cybertrucku. Za nju je potrebno izdvojiti 130 dolara, a svi koji žele Elonovu glavu mogu zamijeniti onom poslanoj na fotografiji.

Ako želite neslužbenu robu, sve što trebate napraviti je posjetiti Etsy gdje ekipa pod imenom 'CyberTruck Fan Club' nudi 3D-printane modele Cybertrucka u različitim veličinama. Ako se bojite biti previše alternativni, tu je Amazon koji nudi ručnike za plažu s motivom Cybertrucka, kao i majicu s kapuljačom.

Što god izabrali, činjenica je da se Cybertruck svidio hrpi ljudi koji ga obožavaju i ismijavaju u otprilike jednakom intenzitetu - na oduševljenje ekscentričnog Elona Muska i njegove vrlo profitabilne kompanije.