STIGLA POTVRDA

Mirela Šešerko otvara konferenciju B4Cloud

14.10.2013 u 13:47

Bionic
Reading

Vrhunskim predavačima na Business for Cloud - B4Cloud, konferenciji koja će se održati 17. listopada u zagrebačkom Hypo centru za više od 300 posjetitelja, pridružit će se i Mirela Šešerko

Operativna direktorica ICT sektora za poslovne korisnike Hrvatskog Telekoma te članica Uprave Combisa održat će uvodni govor te time službeno otvoriti konferenciju B4Cloud.

Mirela Šešerko ima 13 godina iskustva na IT poslovima, od čega više od osam godina na rukovodećim pozicijama. U svom radu se iskazala u području upravljanja IT razvojem u izrazito dinamičnom poslovnom okruženju, a samim time je prava osoba za otvorenje ovogodišnje konferencije B4Cloud.

Vrhunsku edukaciju jamči 14 priznatih europskih i regionalnih predavača koje je okupila konferencija B4Cloud!

Vodeći hrvatski alat za online poslovanje, CPP, ujedno glavni organizator konferencije B4Cloud, prvi put u Hrvatsku dovodi danskog lidera internetskog poslovanjaJona Frodu, suosnivača velikog poslovnog rješenja Podio koji je preuzeo Citrix za više od 53 milijuna dolara (više od 312 milijuna kuna), a koristi ga oko 200 tisuća tvrtki diljem svijeta.

Tajne toga kako postići maksimalnu učinkovitost u poslovanju otkrit će nizozemski majstor prodajeJeroen Buijs. Kao prvi čovjek prodaje za Europu, Bliski istok i Afriku američke tvrtke Box.com, u svom inspirativnom predavanju o online rješenjima donosi savjete za uspješno poslovanje.

U razgovoru 1 na 1 s Antom Mandićem poslušajte poduzetnika godine i predsjednika Uprave IN2 Grupe, najveće hrvatske softverske kompanije i jedne od 10 najvećih kompanija jugoistočne Europe.

Uz konferenciju B4Cloud edukacija traje čak tri tjedna!

Predavači, njihovi gosti i ostali vrhunski stručnjaci održat će više od 15 besplatnih seminara online u tri tjedna nakon konferencije. Prijave se otvaraju 17. listopada samo za sudionike konferencije.

Popunjenost dvorane od 90 posto rezultat je poznatih i priznatih predavača konferencije. Prijavite se na konferenciju B4Cloud do 10. listopada i iskoristite priliku za kupnju kotizacija po 30 posto nižoj cijeni.

Tko stoji iza konferencije B4Cloud?

B4Cloud ne bi uspjela bez glavnog organizatora, CPP-a, zatim podrške telekomunikacijskog diva Hrvatskog Telekoma i globalnog IT inovatora IBM-a Hrvatska te članova stručnog tima koji dolaze iz tvrtki H&D Info, Infinum i Google Adriatics

Službeni automobil konferencije osiguravaju Automobili Škojo (Mercedes). Podršku događaju daje računovodstveni ured TENA BE, a za vizualni doživljaj konferencije zadužena je tvrtka Hyperactive.

Blogeri konferencije su e-Talent, a PutujBolje.com osigurat će posjetiteljima dobru zabavu u predvorju i vrijedne nagrade hotela Valamar. Tu su i vina Vinarije Horvatović te Wine To Go! Hvala svima!