TOYBOX TURBOS

Micro Machines dobiva duhovnog nasljednika

27.10.2014 u 10:33

Bionic
Reading

Ako spadate među gejmere kojima nedostaje najurivanje malim autima po virtualnom kuhinjskom stolu, Codemasters su pripremili igru koja će vas oduševiti

Ukoliko ste bili gejmer prije dvadesetak godina, onda se sjećate Micro Machinesa - to je činjenica. Codemasters, tvorci tog multiplayer remek-djela, proteklog petka su objavili nastavak pod imenom Toybox Turbos

Kao što ćete vidjeti iz prvog foršpana, radi se o igri koja toliko apelira na kolektivnu nostalgiju da to graniči s apsurdom. Toybox Turbos je, kratko rečeno, naslov koji jako dobro pozna svoje korijene i koji utrkivanje malim vozilima po velikim stolovima dodaje blagodati moderne produkcije.

Toybox Turbos foršpan



Igra ima osamnaest maštovito osmišljenih staza poput kuhinjskih stolova i laboratorijskih radnih površina (epruvete i plamenici uključeni) te trideset i pet ekscentričnih vozila. Toybox Turbos imat će i šest modova: klasičnu utrku, borbu protiv vremena, bijeg pred valom uništenja, natjecanje sa sve kraćim i kraćim rokovima, bitku protiv bossova te overtake - mod u kojem koristite superjaka oružja.

Igra je najavljena za Steam, PlayStation 3 i Xbox 360, a gejmeri željni klasične akcije u stilu Micro Machines moći će je zaigrati već 12. studenog.

Izvor: IGN