BESPLATNA PROMOCIJA

LG u novoj reklami uz mobitel predstavio i Dubrovnik!

16.04.2015 u 15:05

Bionic
Reading

Novi dan, novi 'teaser' filmić iz LG-ja, ovaj put vezan uz 5,5-inčni QHD IPS Quantum Display koji će svjetlo dana ugledati na nadolazećoj perjanici G4. Kompanija je i prije ovog reklamnog uratka zapravo potpuno otkrila veo s ekrana, navodeći u priopćenju kako on predstavlja 'kvantni skok u kvaliteti prikaza boja, svjetlini, dimenzijama i potrošnji'

'Uvijek zaslužujete bolju tehnologiju. LG G4 će vam donijeti svjetlija i raznobojnija iskustva', poručuju iz kompanije u novom filmiću, gdje demonstriraju kako nisu svi QHD ekrani isti, pri tom prikazavši i Dubrovnik iz zraka.

Dok LG ovakvim promotivnim filmićima nastoji zaintrigirati javnost, vješti internauti su otkrili praktički sve što se ima za otkriti o nadolazećoj perjanici, koja će službeno biti otkrivena 28. travnja. Tako će srce uređaja činiti Qualcommov četverojezgreni čip (izgledno Snapdragon 810), uparen s 3GB radne memorije i 16-megapkiselnom kamericom uz optičku stabilizaciju slike i f/1.8 leću. Poseban dašak svježine će uređaju dati izmjenjivi stražnji pokrovi, koje će se moći prilagoditi na sličan način kao kod Motorolinog Moto Maker alata.

LG pored ekrana za G4 prikazuje i Dubrovnik