KONFERENCIJA

Krenuo RockPaperStartups

  • Autor: M. W.
  • Zadnja izmjena 14.11.2014 13:59
  • Objavljeno 14.11.2014 u 13:59
Mario Frančešević Socialbakers

Mario Frančešević Socialbakers

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: RockPaperStartups

U Rijeci je, pred više od 200 sudionika, počela konferencija RockPaperStartups, koja ove godine ima za misiju povezati agencije koje imaju vlastiti startup i investitore koji traže timove vrijedne ulaganja

'Treba hrabrosti za pokretanje startupa – vi ste na početku putovanja i nadam se da ćete uspjeti doći do kraja. Čeka vas puno posla do uspjeha. Morate imati dobru ideju, morate imati tehničku sposobnost, a bitno je i da ste krenuli sa svime u pravo vrijeme', rekao je tijekom svečanosti otvaranja Adrian Ježina, član uprave Vipneta, koji je ujedno pozvao startupove da se jave tom telekomu.


Ovogodišnja tema RockPaperStartups je Agencija, startup, uspjeh. Predavanje su održali Mario Frančešević iz Socialbakersa, češke tehnološke tvrtke koja je svojedobno akvizirala Frančeševićev startup baziran u Splitu i Andraž Logar iz tvrtke 3fs, RnD lab, koji je pričao kako je nastao 3fs te kako su se razvijali proizvodi unutar same agencije, Toshl i Toonia Apps.

Među sudionicima konferencije je i više investitora - Jure Mikuž (RSG Capital), Dan Lupu (Early bird), Nebojša Lazić (Startlabs) te Dilyan Dimitrov (Eleven).

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!