zanimljiva opcija

Koristite Telegram? Odmah možete isprobati interaktivne emojije

13.10.2021 u 10:06

Bionic
Reading

Popularna aplikacija za dopisivanje nedavno je uvela zanimljivu interaktivnu opciju, a mi ćemo vam pokazati kako ju koristiti

Telegram nastavlja proširivati načine na koje se korisnici mogu izražavati. Jedna od njih su interaktivni emojiji. Riječ je o varijaciji animiranog emojija koji korisniku omogućava dodatne načine interakcije s prijateljima. Ako vi i prijatelj imate otvoren razgovor, animacije će zavibrirati na oba uređaja odjednom.

Prije nego što prijatelju pošaljete vibrirajući patlidžan, vodite računa da je Telegram animirao svega nekoliko emojija. Na raspolaganju su vam 🎆, 🎉, 🎈, 👍, 💩 i ❤️, no nadamo se da će se izbor s vremenom povećati.

Kako koristiti Telegramove nove emojije?

Telegramovi interaktivni emojiji su značajka koju mogu koristiti svi. Sve što treba napraviti je poslati jedan od podržanih emojija i pritisnuti na njega prstom, nakon četa će se prikazati verzija koja zauzima cijeli ekran.

Prvo pokrenite Telegram, otvorite razgovor, pošaljite jedan od podržanih emojija i pritisnite njega da biste ga animirali, odnosno stvorili vibrirajući efekt na smartfonu.

Ako vi i primatelj imate otvoren prozor za razgovor, pritiskom na emoji ćete poslati vibraciju u pravom vremenu, objašnjava Makeuseof.