MOBILNI NOVITETI

Jesu li ovo zbilja službene boje Samsung Galaxyja S11?

12.11.2019 u 10:01

Bionic
Reading

Insajderi su se domogli informacija o potencijalnim bojama nadolazećeg uređaja iz Samsunga, a neke od njih bi vas mogle iznenaditi

Novosti o nadolazećem Samsungovom Galaxyju S11 pršte na sve strane, što donekle i ima smisla, s obzirom da uređaj dolazi početkom iduće godine. Najnovija vijest dolazi o tviteraša i tehno insajdera Ishana Agarwala, a vezana je uz boje koje ćemo moći birati.

Samsung Galaxy S11e će, sudeći prema objavi, doći u plavoj, sivoj i rozoj, dok će Galaxy S10 Lite biti dostupan u crnoj, plavoj i bijeloj. Galaxy Note 10 Lite će, u drugu ruku, biti dostupan u crvenoj, srebrnoj i crnoj. Agarwal naglašava da postoji šansa da će se najskuplji model (Galaxy S11) imati više dostupnih boja, ali da će sigurno biti dostupan u plavoj, sivoj i crnoj. Što se tiče Galaxyja S11 Plus, njegove boje su bar zasad - nepoznate.

Niti jedna od ovih informacija nije garancija da će konačni proizvod zbilja doći u navedenim bojama, no također vrijedi uzeti u obzir da Agarwal već neko vrijeme gradi reputaciju vrlo pouzdanog insajdera.

Samsung bi Galaxy S11 trebao predstaviti u veljači iduće godine, a mogli bismo ih susresti i tijekom nadolazećeg MWC-a, prenosi TechRadar.

  • +5
Samsung Galaxy Note10 slike uređaja Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina