OPA!

J. J. Abrams radi na filmovima Half-Life i Portal!

15.03.2016 u 08:18

Bionic
Reading

Nakon što ga je ekipa iz IGN-a stisnula da progovori o novostima vezanima uz spomenute projekte, poznati režiser i producent potvrdio je kako oni doista postoje te da se na njima radi punom parom

Da citiramo Abramsa: 'Ništa od status updatea zasad, no budite sigurni kako su oba filma u razvoju. Imamo pisce i doista radimo na tim pričama. Nažalost, ništa što trenutačno imamo nije vrijedno neke velike uzbudljive objave.'

Da budemo jasni, ovo nije prvi glas o Valveovom minglanju s filmskom industrijom. Gabe Newel je još 2010. otvoreno priznao kako je već nekoliko puta razgovarao s filmašima o potencijalnoj ekranizaciji nekih od Valveovih poznatijih igara, samo da bi ih hladno odbio nakon što je pročitao scenarij.

Posljednja novost vezana uz filmske verzije popularnih igara osvanula je 2013. kada se Gaben susreo s Abramsom kako bi razgovarao o potencijalnoj suradnji te je, kako stvar stoje, otišao vrlo, vrlo zadovoljan. Na DICEovom okupljanju je, naime, izjavio kako mu se sviđa ideja filma s temom Portala ili Half-Lifea, dok je čiča Abrams rekao kako bi vrlo rado surađivao na jednoj od Valveovih igara.

Tri godine kasnije - mi imamo ovo: Abrams potvrđuje kako rad na filmovima sa Chel i Gordonom Freemanom doista postoje. Hej, barem se možemo nečemu nadati, kad to već nije treći nastavak Half-Lifea.