oglasi

Istarski IT div Infobip zapošljava, evo detalja

08.01.2018 u 13:14

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo najzanimljivije oglase ovoga tjedna

Infobip radi velike stvari. Prošle godine je više od pola svjetske populacije koristilo Infobipove platforme, no to se nije dogodilo slučajno. Iz 50 ureda na 6 kontinenta, pomažu 200.000 klijenata da dosegnu do mobilnih korisnika, ali ih i angažiraju. Trenutno šire svoj tim i zapošljavaju: Windows Engineer, Security Engineer, Maintenance Tehnician, Core Operations Engineer i Core Network Engineer. Prijaviti se možete do 26. siječnja.

  • +17
Posjetili smo kampus Infobip u Vodnjanu Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina

Osim toga, tvrtka Hrvatski duhani u vlasništvu British American Tobbaco-a u posljednjih nekoliko godina, zahvaljujući novom pogonu za obradu, postiže značajne rezultate u unapređenju izvoza i promociji Hrvatske kao relevantnog proizvođača svjetski kvalitetnog duhana. Trenutno zapošljavaju IT koordinatora za poslovne aplikacije s VSS/VSŠ informatičkog, matematičkog ili elektrotehničkog smjera.

Volite raditi na zadacima koji predstavljaju izazov vašim analitičkim sposobnostima, otkrivati trendove i zakonitosti iz mnoštva podataka? Dobro prepoznajete potencijalne rizike i područja koja mogu postati rizična? Iskoristite priliku i prijavite se na dva natječaja Zagrebačke Banke: Revizor informacijskog sustava i Sistem inženjer za operativne sustave.  Oglasi su aktivni do 18. siječnja.

Cenosco, jedinstvena softverska kompanija sa sjedištem u Den Haagu i u Puli, bavi se kreiranjem pametnih alata za inženjersku industriju. Svojim softverima tvrtkama pomažu u optimizaciji procesa pružajući kvalitetu i inovativnost. Trenutno zapošljavaju Scrum Mastera, a važne kvalifikacije potencijalnih kandidata su: snažna agile/ scrum pozadina, iskustvo rada u .NET okruženju, vještine vođenja te razumijevanje razvojnih praksi. Ostale detalje pročitajte u oglasu na koji se možete prijaviti do 15. veljače.

Želite raditi u globalnoj kompaniji gdje svakog dana imate priliku pokazati i razviti svoj potencijal? Ericsson Nikola Tesla pruža stimulativno radno okruženje, priliku za razvoj znanja, kontinuirano učenje i dostizanje ciljeva u karijeri.  Trenutno zapošljavaju na nekoliko pozicija: System Integrator Junior, Senior BSS/IN System Integrator, Application developer i Junior/Senior Softwre & HW/SW Developer. Prijavite se na oglase do 10. siječnja.