POČELA AKCIJA

Iskon nudi brži internet i besplatnu televiziju

29.09.2015 u 16:03

Bionic
Reading

U sklopu jesenske akcije Iskon je proširio dostupnost bržih paketa za pristup internetu, ponudio šest mjeseci korištenja Iskon.TV-a, kao i redizajnirane internetske stranice

Nakon što je u portfelj uvrstio internet brzine do 30 i 50 Mbps u većim gradovima, Iskon je proširio njihovu dostupnost na cijelu Hrvatsku, što bi vam trebalo omogućiti stabilniju uslugu i mogućnost gledanja sadržaja na više TV prijamnika.

Uz to, uvođenje tehnologije VDSL omogućit će i brži upload, koji se sada u tzv. bijeloj zoni pokrivenosti penje do 10 Mbps.

U Iskonu imaju i jesesnko-zimsku akciju s fokusom na IPTV. Glavni adut ponude je pola godine potpuno besplatnog korištenja usluge Iskon.TV, koju prati i šest mjeseci besplatnog korištenja usluge Iskon.Snimalica i tri mjeseca programskog paketa HBO + Cinemax. Snimalicu koristi 55 posto Iskonovih korisnika.


'Ispred televizora u Hrvatskoj provodimo i do pet sati dnevno. Iskonov je cilj svojim korisnicima to vrijeme ispuniti kvalitetnim sadržajima. U osnovni paket smo već uvrstili CineStar TV Premiere kanale, Kino TV te SportKlub 1, 2 i 3. Sad smo još dodali i pola godine bez naknade na TV uslugu i Snimalicu te tri mjeseca uživanja u paketu HBO+Cinemax', pojašnjava Krešimir Madunović, član Iskonove uprave za marketing i prodaju.

Izbor akcijskih paketa i njihove cijene dostupne su na Iskonovom webu, koji je za 18. rođendan operatora doživio veliki redizajn. Poboljšan je prikaz portfelja na webu, sada responzivna stranica pročišćena je od suvišnih sadržaja, dok je navigacija usklađena s tipovima korisnika.

'Surađivali smo s akademskim timom s Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Netgenom i dizajnerima iz Bamby bolda. Jako smo zadovoljni rezultatom redizajna. Korisnike Iskonovog weba uskoro očekuje i unaprijeđena chat komunikacija za podršku u stvarnom vremenu pri odabiru paketa ili traženju informacija o ponudi', zaključuje Madunović.

Izbacili su i novu reklamu u svom prepoznatljivom stilu, koju potpisuju agencija Senjor i redatelj Miša Terzić.

Iskon - Igre Stolica