NOVA PONUDA

Iskon besplatno proširio Jumbo mail

21.03.2013 u 18:05

Bionic
Reading

Za sve kojima Jumbo mail više nije dovoljan, sada je na raspolaganju Jumbo box free, koji omogućuje pohranu podataka i prostor od ukupno tri GB. Iskonovci imaju pravo na dodatnih dva GB pa njihov prostor za pohranu iznosi pet GB

Pohrana podatak na Jumbo free boxu besplatna je i trajna.

Jumbo box free također omogućuje i razmjenu podataka koja je do sada bila moguća isključivo na komercijalnim paketima. Korisnici Jumbo free boxa mogu tako razmjenjivati dokumente, fotografije ili video zapisa u svega nekoliko koraka. Podaci na ovaj način postaju dostupni s različitih mjesta i uređaja korisnicima Jumba, ali i svima ostalima s kojima ih oni podijele.

'Količina podataka koju međusobno razmjenjujemo neprestano raste i sve je veća potreba za pohranom podataka u cloudu. S novim Jumbo free boxom želimo korisnicima omogućiti besplatan servis koji će olakšati i ubrzati upravljanje raznim vrstama podataka koje svakodnevno koriste u privatne i poslovne svrhe te im osigurati pristup podacima u bilo kojem trenutku, na različitim uređajima', izjavio je voditelj projekta Jumbo u Iskonu Nikša Gopčević

Iskon je još 2006. svim internetskim korisnicima u Hrvatskoj omogućio besplatno slanje velikih datoteka putem Jumbo maila. U lipnju prošle godine, Jumbo je redizajniran i proširen s dva nova paketa, Jumbo boxom i Jumbo powerboxom.

Jumbo box se bitno razlikuje u odnosu na besplatne verzije Jumba s obzirom na ukupan prostor za pohranu od 50 GB. Powerbox nudi dodatni prostor za pohranu od ukupno 150 GB te omogućuje postavljanje vlastitog brandinga prilikom slanja podataka. Tvrtke i pojedinci na ovaj način mogu iskoristiti Jumbo za dodatnu promociju vlastitog branda ili projekta.

Svi paketi Jumbo imaju funkciju mutipart uploada koja omogućuje da se upload ili download podataka u slučaju prekida internetske veze nastavi tamo gdje je stao.